Sådan kan du skabe mere orden og overblik i hverdagen

I en hverdag hvor der er mange ting og gøremål at tage sig af, kan man nemt miste overblikket over mange små ting. Det er ikke altid vores intention, men ikke desto mindre kan vi foretage hurtige beslutninger, som i sidste ende viser sig at være forkerte. Hvor mange har for eksempel ikke haft intentionen om at række ud efter sukkeret under bagning, og i stedet fået hældt salt i dejen i stedet for? Disse små ting kan være frustrerende og bringe stress og irritation ind i hverdagen. Men der findes smarte måder, hvorpå du kan skabe mere orden og overblik i din hverdag. 

Etiketter og labels er din bedste ven

En god måde at skabe orden og overblik på er at inkludere etiketter og labels i din hverdag. Disse er små men praktiske måder at sætte styr på de små ting, såsom krydderierne i skabet, så du ikke behøver at gentage endnu en sukker-salt misforståelse. Labels og etiketter kan sættes på alle genstande i hjemmet og kan blive anvendt på mange forskellige måder, det er blot din fantasi der sætter grænser. 

Når du køber ark med etiketter og labels, så er disse selvklæbende. Det vil sige, at den ene side af arket består af normalt papir, mens den anden side af arket er klæbende. Dermed skal du blot fylde arket ud og herefter kan du forsigtigt tage labelled af og klistre det på din genstand. 

Papiret er velegnet til printeren. Det vil sige, at du kan lave alle dine design til dine etiketter online, og herefter blot printe dem ud, så de er klar til at blive klistret på. Du skal blot tænke på størrelsen af de labels og etiketter, som du vil printe ud, så du får lavet designet i det rette format. Herefter lægger du blot papiret i printeren som normalt, og så vil du få nogle flotte labels udprintet. 

Så tøv ikke med at komme i gang med at bruge etiketter og labels til at skabe overblik. De er gode til at sætte på glas og flasker i køkkenet og de kan bruges på CD’er og bøger for at navngive ejeren. Både de små og store ting i livet kan blive inddelt og sorteret, så dit overblik og dit overskud kommer ovenpå igen i hverdagen. Etiketter og labels kan købes i mange forskellige størrelser, faconer og farver, så du kan sætte dine personlige præg på hverdagen.