Sådan afholder du den perfekte FIFA-aften for drengevennerne

Er det blevet din tur til at være vært, når gutterne skal samles? Så er du kommet til det rette sted. Her får du tips og tricks til, hvordan du kan arrangere den sjoveste FIFA-turnering, som gutterne vil tale om i lang tid.

Herunder bliver du klogere på turneringstruktur, fodboldtrøjer, præmier og meget andet.

Arranger en turnering med en god struktur

Hvis du vil arrangere en FIFA-aften, så er en god struktur det allervigtigste element. Det er langt sjovere at dyste i en turnering, end det er blot at spille tilfældige kampe.

Hvis I er fire personer, kan du arrangere en struktur, der minder om grundspillet i Superligaen, hvor alle spiller mod hinanden, og hvor point bliver tildelt ligesom de gør i rigtige kampe.
Når alle har dystet mod hinanden, kan de to personer med flest point spille et vinderslutspil, mens de to nederste i tabellen kan kæmpe for overlevelse i ligaen.

Hvis I er otte personer eller flere kan du lave en knock-out turnering. Her trækker i lod om, hvem der skal spille mod hvem, og kun vinderen går videre fra hver kamp.
Hvis der skal være ekstra lir, kan du finde en skål og nogle bolde, så I kan trække lod, ligesom de gør i Champions League.

Fodboldtrøjer er altid god lir

Hvis der skal være ekstra lir på FIFA-aftenen, så kan du bede alle om at møde op i en fodboldtrøje for det hold, som de har tænkt sig at spille med.
Vil du se alle de fedeste fodboldtrøjer på nettet? Se her og find den helt rigtige. Fodboldtrøjer sætter virkeligt prikken over i’et og giver en helt særlig stemning.

Sådan finder I de billigste fodboldtrøjer

Hvis I har brug for at købe nye fodboldtrøjer for at få det hele til at gå op, så bør I tage et kig på nettet. Her finder I ofte de laveste priser og det største udvalg. På den måde kan din makker finde en fodboldtrøje, der matcher holdet, ligegyldigt om han vil spille med RB Leipzig eller PSG.

Skal der være en præmie til vinderen – eller en straf til taberen?

Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af aftenen, kan du arrangere en lille præmie til vinderen. Det kan være en lille vandrepokal, som personen må beholde indtil næste turnering. Det er også en rigtig god motivation for at gøre turneringen til en fast tradition.

Præmier er én ting – men hvad med en sjov straf? I kan samen beslutte, om taberen skal have en udfordring eller en straf, som alle kan være med på, og som alle synes er sjov.

Sørg for lækre snacks og kolde drikkevarer

Sidst men ikke mindst skal du sørge for, at du har styr på både snacks og drikkevarer, så der ikke mangler noget i løbet af aftenen. Hav et bredt udvalg af begge ting – så er alle glade. Du kan også overveje at invitere vennerne lidt tidligere på aftenen, så I kan spise et godt måltid, inden det går for sig.