Lær at lytte til din krop med holistisk kropsterapi

Hverdagen kan være stressende, og man kan måske føle, at man mister sig selv lidt hen ad vejen. Tingene går hurtigt, og det er ikke altid, at hovedet følger med. Man skal altid huske at lytte til sin krop, selvom det måske kan være lidt svært. Hvis man ikke lytter til sin krop, men bare tonser derudaf med 120 kilometer i timen, ender det nærmest aldrig godt. Man kan blive stresset, og kroppen kan begynde og være træt og opgivende. En måde at komme bedre i kontakt med sin krop, er ved hjælp af holistisk kropsterapi. Du kan se mere på Bodyallmind.dk.

Holistisk kropsterapi er ikke kun fysisk

Når man hører ordet ”kropsterapi” tænker mange måske, at det hele omfatter selve kroppen og det fysiske. Men det er faktisk ikke hele sandheden. Holistisk kropsterapi består rigtig nok af fysisk kropsterapi, men også en del psykisk behandling. Dette kan indebære blandt andet samtaler. Esensen af det hele er, at kroppen og sindet skal være synkrone, og skulle kunne fungere sammen. Når de to ting kommer i ubalance, er det der, man begynder at kunne føle ubehag og utilpashed i sin egen krop. Det er derfor vigtigt, at kroppen er i balance, både psykisk og fysisk.

Kropsterapi er til dig som…

Man kan godt argumentere for, at kropsterapi har en fordel for alle mennesker. Men hvis du føler, at din krop er i ubalance, og at du er stresset og ikke ”dig selv”, kan holistisk kropsterapi være noget for dig. Her vil du få redskaber og hjælp til at finde ind til kernen af det hele, så du vil komme ud af det som en bedre version af dig selv. Du vil også få redskaber til fremtiden – det handler nemlig ikke kun om en midlertidig forvandling, men en der holder livslangt.