Hvad er du rigtigt træt af?

  • Er du træt af at forsøge at følge med i de nyeste trends? Så er det måske tid til at investere i nogle af de klassikere, der aldrig går af mode. Du kan for eksempel kigge på skindjakker, der er både stilsikre og praktiske. Læderet giver et råt, maskulint look, men samtidig elegant og eksklusivt.
  • Er du træt af at pakke din gamle, slidte sportstaske, når du skal på weekendtur, bør du kigge på en weekendtaske læder, der er noget mere stilet og “voksen”. På frejaskind.dk kan du finde næsten hvad som helst i læder og skind. Du er sikret høj kvalitet, så pengene er givet godt ud.

Læder er (næsten) altid løsningen på dine problemer

  • Er du træt af at købe nyt overtøj eller ny taske i tide og utide, fordi det bliver slidt op eller ikke kan holde sig pænt, er læder også den rigtige løsning. Læder er nemlig let at pleje, så det forbliver pænt i årevis. Det kræver bare lidt læderfedt (og knofedt) i ny og næ, så kan den sagtens klare en sæson mere.
  • Er du træt af, at kunstlæderet lynhurtigt bliver slidt af snuderne på dine sko? Under sort kunstlæder er der (af uforklarlige årsager) typisk hvidt stof/tråde. Derfor tiltrækker slidte områder sig unødig meget opmærksomhed, og det kan ikke repareres – kun camoufleres. Ægte læder bliver ikke “slidt af” og kan næsten altid pudses op igen, hvis der skulle komme en lille skade.
  • Er du træt af regn? Det er vi vist allesammen. Men vi er nok i virkeligheden mest trætte af, at alt bliver vådt. Vådt tøj og vådt indhold i tasken. Øv. Vælger du tøj og taske af læder, er det både vind- og vandtæt, men stadig åndbart, så du bliver hverken våd af regnen eller svedig under dit plastik-regntøj.