Guide til at få skabt et havemiljø der indebærer velvære og spa

Nu til dags findes der rigtig mange muligheder for at gøre drømmen om egen pool i haven til en realitet. Der er mange som drømmer om en pool eller et udendørs spabad i baghaven, men måske føles det som et stort skridt at tage, da det hurtigt kan blive et dyrt projekt. Et område i haven med mulighed for at dyppe sig giver nemlig både en luksuriøs stemning, og mulighed for at tage en skøn dukkert når det er varmt.

Nedgravet swimmingpool eller et integreret udendørs spabad?

Der er mange muligheder for at få et spabad flot integreret i dit terrasse- og havemiljø. Man kan investere i en træpool eller et formstøbt kar som enten er keramisk eller af glasfiber.

Fordelene ved en nedgravet pool i store størrelser er, at der bliver rig mulighed for hjemmetræning og leg for børnene. Et udendørs spabad fås i flotte og eksklusive designs og de får bare de bedste sider frem i din have og terrasse.

Uanset hvad så er det en stor beslutning at investere i en nedgravet pool eller et udendørs spabad. Det kan derfor være en fordel at forhøre dig ved en professionel, inden du går i gang. De kan rådgive dig om hvilken løsning, du vil få størst udbytte af i din hverdag.

Den vigtige pleje og vedligehold af spabad og pool miljø

Hvis man vælger med at købe et spabad eller få en nedgravet swimmingpool er det vigtigt, at hygiejnen er i top både ved selve bad, pool og vandet deri.

Hvis man allerede er igang med at gøre drømmen om et spaområde til virkelighed, kan det være en god idé at montere en udendørs bruser for at optimere hygiejnen. Det er vigtigt at alle der benytter spabadet eller poolen vasker sig grundigt inden.