Æteriske olier – mirakelmiddel til mange forskellige problemer

Døjer du med angst eller metal udmattelse? Ønsker du, at appelsinhuden bare ville forsvinde? Så bør du måske prøve æteriske olier.

De mange slags æteriske olier har hver deres fordele, og du bør sætte dig ind i de forskellige, før du køber olier. Hvis du døjer med angst, nervøsitet eller mental udmattelse, kan du med stor fordel prøve enebærolie, da lige præcis denne olie er fantastisk til at berolige nerverne på. Derudover er denne olie også kendt for at være nyttig, når prostata kirtlen er forstørret, og hermed kan æteriske olier altså afhjælpe problemer med manglende evner til at lade urin i tilfælde af blærebetændelse og nyresten.

Måske ønsker du at slippe af med appelsinhud og væskeophobning. Så kan enebærolien også hjælpe på det. Enebærolien er kort sagt et mirakelmiddel og kan bruges i en lang række forskellige problemer, og hvis du døjer med en af disse problemer, så går du altså ikke helt galt i byen, hvis du vælger at købe æteriske olier med enebær.

Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du her finde et stort udvalg af æteriske olier.

Flere problemer som æteriske olier kan behjælpe

Døjer du med hudproblemer i form af forbrændinger, blister, sår, insektbid eller andre former for hudinfektioner, så bør du overveje om du ikke skulle prøve eukalyptusolien. Denne olie har en fantastisk beroligende virkning på huden, og derudover kan den faktisk også være med til at bekæmpe bivirkninger fra både forkølelse og influenza. Man har også fundet ud af at eukalyptus kan være med til at lindre ømme muskler og led.

Så hvis du døjer med noget af dette, så kan du med god grund vælge æteriske olier med eukalyptus.

En anden af de mange æteriske olier, som også har utrolig mange egenskaber, er rosenolie. Rosenolie beroliger og balancerer sindet, så det menes at have antidepressive egenskaber. Hvis du har problemer med angst, stress eller nervøs spænding, er dette olien for dig. Rosenolien er også kendt for at hjælpe med håndtering af vrede, sorg og tristhed. Rosenolien er også særdeles god for huden, da den bl.a. er yderst fugtgivende. Rosenolie menes også at være gavnlig for hjertet samt åndedræts- og fordøjelsessystemet.