Acana hundefoder – bæredygtigt foder til din hund

Har du en hund, der lider af allergi, eller som generelt bare er meget sensitiv, når det kommer til blandt andet foder? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om Acana hundefoder, som er et hundefoder, der er lavet udelukkende af friske ingredienser, og som samtidig er biologisk korrekt for din hund at spise. Acana hundefoder er nemlig designet til at nære din hund på to forskellige måder. Først og fremmest, bliver din hund fodret i overensstemmelse med des naturlige evolutionære tilpasning af kød- og proteinrig kost samtidig med, at alt brug af køb, fjerkræ, æg og fisk, der bliver anvendt i foderet, er bæredygtigt. Er du således interesseret i at afprøve dette hundefoder til din hund? Så finder du lige her et stort udvalg af Acana hundefoder.

Køb biologisk korrekt hundefoder fra Acana

Vores hunde nedstammer fra den grå ulv, og det er faktisk sådan, at der ikke er noget, der er forandret, i form af den interne opbygning. Derfor har vores hunde faktisk også den helt samme spise-anatomi som den grå ulv, og vores hundes madbehov er altså ens med ulvens. Med andre ord, skal din hund altså fodres med noget foder, som den selv ville have spist i naturen. Dette har du mulighed for at efterleve, hvis du køber Acana hundefoder, idet deres koncept netop bygger på biologisk korrekthed. Således afspejler det rigt nærende kød i Acana hundefoder altså din hunds evolutionære kost, hvorfor højt glykæmiske kulhydrater, grøntsagsproteiner og syntetiske tilsætninger ligeledes ikke er til at finde i foderet.

Acana hundefoder med lækre og friske ingredienser

Alle de ingredienser, der bliver anvendt i Acana hundefoder, er desuden friske samt dyrket lokalt – og så er de faktisk også godkendt til menneskebrug. Vælger du således at købe Acana hundefoder til din hund, kan du være helt sikker på, at det er godt hundemad, som du kan stole på til enhver tid. Ingredienslisten i de forskellige varianter består blandt andet af Heritage rødt kød, frilands fjerkræ og æg, vildt- og bæredygtigt fangede fisk, hele frugter og grøntsager og lokalt dyrkede urter. Derudover vil du desuden aldrig finde betegnelser som ’animalske biprodukter’ eller ’animalsk fedt’ i ingredienslisten, idet foderet ikke indeholder nogle ukendte proteinkilder.