Vil du gerne gå på jagt?

Savner du en ny hobby? Og vil du gerne tættere på naturen? Så er jagt et godt bud på en ny interesse. Jagt kræver total koncentration, men det er både spændende og udfordrende.

Men hvordan kommer du egentlig i gang, hvis du gerne vil gå på jagt?

Begynd på et jagttegn

Det er naturligvis nødvendigt med et jagttegn, før du kan begynde at gå på jagt. Det er nemlig dit bevis på, at du har styr på at håndtere et skydevåben. Derfor er det også lovpligtigt i Danmark at have et jagttegn, hvis du gerne vil gå på jagt.

Du skal igennem både praktisk og teoretisk undervisning, så du til sidst er klar til både en praktisk og teoretisk prøve. Der er derfor meget, du skal sætte dig ind i.

Få jagttegn her.

Få dit eget udstyr

Når først dit jagttegn er i hus, kan du begynde at investere i dit eget udstyr. Du kommer nemlig ikke ret langt uden et godt jagtgevær bl.a. I enhver jagtbutik kan du få hjælp og rådgivning til at vælge netop det udstyr, du har brug for.

Du kan altid starte med noget basalt udstyr og derefter udvide din kollektion i takt med, at din interesse stiger.

Bliv en del af en jagtforening

Jagt er en interesse, som du enten kan dyrke alene eller sammen med andre. Det er en god måde at finde ro på, fordi du kan gå i din helt egen verden ude i naturen. Men det er også en oplagt mulighed for at blive en del af et større fællesskab.

Du kan nemlig møde andre mennesker med samme interesse, hvis du melder dig ind i en jagtforening. Selvom det er noget særligt at gå på jagt alene, så kan det også noget særligt at være en del af en gruppe.