Tøjgaver til kvinden? Gå efter den rigtige mode

Som mand er det ikke helt sikkert, at du er så habil til det med at købe gaver. Som regel ser manden helst en vej udenom, som f.eks. at få en anden til at købe gaven. Men nogle gange er der ingen måde at undslippe, og så må du altså på gavejagt efter gaven til en af kvinderne i dit liv. Hvis du har besluttet dig for, at gaven skal være tøj, kan det hurtigt blive lidt uoverskueligt med det enorme udvalg foran dig.

Gå efter årstiderne

Om det er en fødselsdag i sommerferien eller til jul, du skal købe en gave, kommer til at gøre en stor forskel i forhold til, hvad det overhovedet er muligt at købe af tøj. Butikkerne vil som regel have vidt forskellige udvalg efter årstiderne, som jo også vil spejle sig i vejret og farverne, der følger med årstiderne. Det er derfor en god ide at være tidligt ude, hvis den tilhørende årstids mode ikke lige er det rigtige.

Forskelligt striktøj

Du forbinder måske en strikket sweater med dem, du fik af din bedstemor under et besøg – dem der kradsede og ofte ikke var så kønne. Men indenfor mode er strik meget mere end det. Der bliver hele tiden fundet nye, innovative måder at strikke tøj på, og det giver altså noget rigtig flot tøj. Et af mærkerne du kan undersøge er gauge og ply.

Denim

Når det kommer til tøj, har denim næsten en hel verden for sig selv – der findes nok ikke det, du ikke kan finde i et denimmateriale. Selvom det måske fylder mest i forhold til bukser og jakker, og det også er disse, du vil finde flest af, findes der altså mange andre fede artikler, der også er lavet i denim. De er helt klart et kig værd.