Tips til at style dine sneakers

Sneakers

Sneakers er en type sko, som alle mænd bør have i skosamlingen. Ikke nok med at sneakers er behagelige at have på, så passer de også godt til alt. 

Du kan bruge sneakers i hverdagen, mens du kan også sagtens bruge dem til mere formelle begivenheder. Det hele handler bare om stylingen. Her finder du tips til, hvordan du kan style dine sneakers.

Sneakers med jeans

Jeans og sneakers ser altid godt ud sammen. Disse to ting går uden tvivl hånd i hånd. Men der er flere ting, som du kan tænke over, når du skal style dine sneakers med jeans. Først og fremmest kan du tænke over farven.

Vil du have et klassisk outfit med jeans og hvide sneakers, eller er du ude efter noget mere iøjnefaldende? Du kan sagtens parre et par farvede sneakers med denimjeans. Rent faktisk vil det se rigtig godt ud sammen med en skovmandsskjorte eller en hvid t-shirt. Se mere her, hvis du leder efter nye sneakers.

Sneakers med jakkesæt

Det virker måske for godt til at være sandt, men du kan sagtens tage sneakers på sammen med et jakkesæt. Smarte sneakers i kombination med et blåt eller gråt jakkesæt er bestemt et lækkert look. Dog er der nogle ting, som du skal være opmærksom på. 

For eksempel er det en god idé at vælge sneakers i neutrale farver, når de skal parres med et jakkesæt. Hvide sneakers er blandt andet altid en sikker vinder. Derudover er det en god idé at vælge et jakkesæt med en mere stramtsiddende pasform, da sneakers er med til at give looket en smule kant.