Tips til at finde din stil som mand

Mand i frakke

Har du ikke helt styr på tøj og mode, og mangler du inspiration til, hvordan du kan finde din stil? Der findes flere ting, som du selv kan gøre, der gør det nemmere for dig at finde frem til din helt egen personlige stil. Læs med videre her og bliv klogere på, hvordan du finder en tøjstil, der passer godt til dig.

Søg inspiration forskellige steder

Først og fremmest er det en god idé at søge inspiration forskellige steder. Det gør det muligt for dig at få en fornemmelse for, hvad du egentligt godt kan lide, når det kommer til tøj. Måske er du helt vild med et klassisk og stilrent look? Eller måske foretrækker du et mere råt eller afslappet udtryk? 

Det kan også være, at du allerede nu ved, at striktrøjer fra John Smedley skal være en del af din garderobe. Dog er det ikke til at vide før, at du rent faktisk har kigget nærmere på de forskellige muligheder. Du kan finde inspiration på gaden, online eller andre steder.

Prøv en masse forskelligt tøj

Når du har gjort dig klogere på, hvad du godt kan lide af tøj, så er det tid til at prøve en masse forskelligt. Her er det vigtigt, at du prøver så meget tøj som muligt. Du bør prøve tøj, som du har set på andre for at finde ud af, om det også ser pænt ud på dig. 

Måske ender du med at blive overrasket over, hvad du egentligt kan lide, når først du prøver det? Er du i en fysisk butik, kan du eventuelt spørge om hjælp og rådgivning, hvis du har lyst til det.