Tips: Klæd dig komfortabelt med poloer

Når det kommer til uformelt, afslappet tøj, så er poloer det, der egner sig til de fleste mænd. Hvor du i princippet kunne nøjes med at gå rundt i T-shirt eller en tanktop, når du om sommeren traver rundt ude i offentligheden, så er der generelt ikke så meget stil over de to stykker tøj. Det har de i hvert fald kun, hvis du har kroppen til at bære dem – her taler vi vaskebræt, mens bildæk ikke går.

Klæd dig smart i en Anerkjendt polo

Poloen er det sikre valg, for den dækker det samme som en T-shirt og er nem at smide på, men har dog et mere stilrent udtryk, da den er forsynet med krave og evt. brystlomme og en kort lynlås, der lader dig åbne poloen op fra oven for at skabe en V-neck. Alle de egenskaber finder du fx ved denne Anerkjendt polo, der også har skandinavisk design. Med den bliver du præsentabel og komfortabel.

Find supplerende beklædningsgenstande

Du kan kombinere poloskjorten med anden beklædning for at tilpasse dit look til lejligheden. Spiller du golf, kan du ude på greenen svinge din golfkølle iført en luftig polo, et par solbriller og shorts i en løs eller stram pasform, alt efter hvad du finder mest komfortabelt. Er du ude på en yacht, kan du tage et halstørklæde på. Og vil du godt være lidt flot i tøjet, så smid en blazer i lys farve over poloen.

Er maven ikke åleslank? Så brug flere lag

Hvis ikke din mave er veltrænet, så kan du især tage det sidste råd til dig om at tilføje endnu et lag uden på din poloskjorte. Om vinteren er det selvfølgelig vigtigt, at du altid har flere lag på dig. Når du iagttager, at poloen ikke altid kan stå alene, kan du let lave looks med polo til alle årets sæsoner.