TimeXtender – din moderne dataplatform

Med timeXtender har du mulighed for at lave rapporter og analyser på en topmoderne dataplatform. Gennem timeXtender kan du skabe en ensartet og hurtig adgang til din data, gennem optimeret og automatisk data. Hele sammenkoblingen til programmet timeXtender er på baggrund af Microsofts clouds programmer Microsoft SQL og Azure. I dag findes mange konsulenter, som er klar med hjælp og rådgivning til opsætning af både Microsoft SQL og Azure, som kan gøres hurtigt, nemt og billigt uden ekstra omkostninger. TimeXtender er et ekstremt nyttigt dataprogram for dig og din virksomhed og derfor er det vigtigt at timeXtender bliver sat korrekt op fra start. Derfor findes nogle forskellige kriterier som vil gavne din virksomhed i søgen på et oprigtigt og grundigt konsulent bureau.

Med timeXtender får du en fuldautomatiseret dataplatform, som kan hjælpe din virksomhed med at opsætte og implementere data, uden du har brug for en udvikler til opsætning af forskellige kodestykker. TimeXtender automatisere processen og gøre din data klar til brug automatisk.  Grunden til at du kan implementere data i timeXtender, er at processen sker igennem en drag and drop princip, som er nemt og hurtigt for alle. Med timeXtender har du derfor mulighed for at opbygge en topmoderne dataplatform næsten 10 gange hurtigere, end ved at manuelt skulle opsætte dataplatformen. Når først data’en er blevet inplementeret i timeXtender, er der mulighed for videregående analyser og rapporter, og grundet den hurtige implementering i timeXtender, skabes et højere og bedre ROI.

 

Automatiser din BI med timeXtender

 

Med timeXtender får du et analyseværktøj, som kan skabe automatisering til forskellige områder i din virksomhed. De forskellige processer med indhentning af data fra forskellige datakilder og dataprogrammer, vil blive automatiseret i gennem timeXtender og vil blive gjort klar til rapporter og analyser inden for kort tid. Derfor kan du være sikker på at du får den data du har brug for, i forhold til lige præcis de datakilder din virksomhed anvender, så ingen data vil blive spildt.

Som alle i verden er blevet klar over, flytter den digitale tidsalder sig meget hurtigt frem af. Business intelligence og business analytics er med samme årsag også i konstant forandring, grundet nye og forbedret optimering, samt nye regler og love som skal overholdelses. Så når de nye bi konsulenter skal findes, er det vigtigt at behovene for et fuld op to-date kompetence er på plads, så intet blive smidt til glemmebogen og tabt vil blive tabt.

Med det rigtige data-setup kan du begynde af tage beslutninger som ikke er truffet på baggrund af mavefornemmelser. Med derimod noget som er endnu bedre, nem et databaseret grundlag. Med timeXtender har du mulighed for at gennemskue og finde sammenhænge i din data og på den måde forudse mønstre og scenarier.

Med de forskellige analyseværktøjer kan nemt og hurtigt skabe datavisualisering gennem dine rapporter og analyser. Med datavisualisering kan du skabe en rødtråd i din virksomhed, som finder alle dine medarbejdere på kryds og tværs af de forskellige afdelinger. Sammen kan der skabes øget fokus på at opnå de fællesmål som er skabt for virksomheden.