Suzuki – bil og service for alle pengene!

Det er måske ikke alle, der lige med ét tænker ”Suzuki”, når man spørger dem, hvilke bilmærker, de foretrækker.

Men måske det står til at blive lavet om inden for den nærmeste fremtid! Suzuki har i hvert fald haft mange år, hvor salget er vokset stødt – hvilket særligt var en konsekvens af bl.a. den flotte og raske Swift-model, som blev rigtig flot modtaget på det danske bilmarked.

Swift er dog ikke den eneste bil, som Suzuki har at byde på. Faktisk er deres udvalg imponerende flot – og matcher den japanske bilproducents filosofi.

Suzukis filosofi

Når du besøger en Suzuki forhandler i Danmark, er du på vej mod at gøre en handel, hvor du får meget bil for pengene! Suzuki har siden 1996, hvor det nye Suzuki startede, formået at sælge mere end 190.000 biler!

Dette skyldes ikke bare selve bilen, men også de forhold, som er omkring den. Servicen er god, og du kan få gode vilkår sammen med dit bilkøb. Du kan bl.a. få en rigtig god og relativ billig bilforsikring til bilerne.

Selve bilerne er udført i smukt design, og indvendigt kan man også få næsten lige hvad man drømmer om! Det lækre design suppleres nemlig af en lækker kabine, hvor bakkamera, navigation, klimaanlæg etc. er med i nogle af modellerne.

Det smukkeste ved Suzuki bilerne er dog, at de formår at levere en fantastisk treenighed af design, køregløde og forbrugsøkonomi. For selvom Suzuki’en er er sjov bil at køre i, runder mange af modellerne mere end 20 km pr. liter. Og der er noget, som tiltaler de bevidste danske forbrugere!

Tænker du, at Suzuki nok ikke har en bil for dig? Så kan du godt tro om! Suzuki sælger både mindre og større biler.

Du kn se på alt fra den fikse Swift model til minibilen Ignis, S-Cross SUV’én med fedt design og god plads, den rummelige Baleno, Offroad’eren Jimny og flere andre!

Husk at du hos din lokale Suzuki forhandler naturligvis kan prøvekøre den model, du er på jagt efter. Så sæt dig bag rattet og lad dig overraske!