Stop med at sammenligne dig med andre mænd – find din stil

Mange mennesker laver den fejl, at de konstant sammenligner sig selv med andre. Det gælder både i forhold til udseende, kompetencer, arbejdsliv, partner og meget andet.

Hvis du gerne vil finde dig selv, din egen stil og din helt egen charme, så bør du stoppe med at sammenligne dig selv med andre. Her får du fire tips til, hvordan du kan finde din helt egen stil.

Tip 1 – Find tøj, der er komfortabelt

Først og fremmest bør du ikke nødvendigvis vælge det smarte tøj, som alle andre går i. Du bør heller ikke vælge det dyreste eller det mest moderne. Det vigtigste er nemlig, at du finder noget, der er komfortabelt at have på.

Når du har det godt (både mentalt og fysisk) i dit tøj, vil du nemlig også udstråle dette. Herudover vil det bare være langt mere behagelige at have tøjet på hele dagen, hvis du synes, at materialerne er gode, og tøjet sidder godt på dig.

Vil du vide mere og have inspiration til lækkert tøj og komfortable striktrøjer? Så klik her og se stort udvalg af striktrøjer til herrer. Du finder nogle rigtig gode tilbud og en masse forskellige designs, så er der noget for enhver smag og ethvert budget. På den måde behøver det slet ikke at være dyrt at finde komfortabelt tøj.

Tip 2 – Vælg outfits, der giver dig selvtillid

Du bør også vælge tøj og outfits, der giver dig selvtillid. Det er ligegyldigt, hvad alle andre tænker om tøjet, så længe du selv elsker det. Når du er hoppet i et sæt tøj, du selv har lagt nogle tanker bag, vil du også føle dig meget bedre tilpas og mere selvsikker – og dette smitter igen af på din udstråling og din energi. På den måde understøtter det ydre og det indre hinanden.

Tip 3 – Find inspiration uden at sammenligne dig selv med andre

Du kan sagtens finde inspiration på nettet, fra venner eller fra tilfældige mennesker på gaden. At finde inspiration er nemlig ikke det samme som at sammenligne sig selv med andre. Hvis du ser en anden person i et outfit, som du virkelig godt kan lide, så kan du forsøge at efterligne det og gøre det til dit eget. På den måde kan du let få inspiration til nye tøjgenstande.

Tip 4 – Accessories er prikken over I’et

Accessories er prikken over I’et på et outfit, og de kan virkeligt gøre meget for dit samlede udtryk og helheden i din stil.

Det er forskelligt, hvor mange accessories mænd kan lide at gå med. Nogle kan godt lidt et par smykker, mens andre bare nøjes med et smart ur.
Find ud af, hvilke accessories der passer til dig og din personlighed. Og gå med det, du føler for. Nogen vil måske sige, at det er for meget eller for lidt, men så længe du er tilpas og glad, så har du valgt helt rigtigt.