Står I og mangler fliser til badeværelset?

Når man går i gang med et stort projekt, som istandsættelse af et badeværelse nemt kan være, så er der mange forskellige beslutninger, som skal tages på forhånd. Det kan derfor være svært, for især mænd, at se de forskellige løsninger visuelt, da det i mange hjem er kvinden, som står for de store træt i indretningen. Det er selvfølgelig meget stereotypisk at sige, at manden bedre kan forestille sig det håndværksmæssige, og kvinden der nemmere kan forestille sig det indretningsmæssigt, men kigger man på antal mandelige håndværkere vs. kvindelige eller antal boligmagasiner hos en kvinde vs. hos en mand, så er antagelsen måske ikke helt ved siden af. Hvis vi antager, at mænd har sværere ved at forestille sig indretningsvalgene visuelt, må det også være svært for eksempel at vælge badeværelsesfliser.

De mange forskellige muligheder

Der findes et hav af forskellige muligheder, når det kommer til badeværelsesfliser. Først skal I blive enige om, hvilken størrelse som I ønsker, flisen skal have. Derefter skal I vælge materiale. Skal flisen være lavet af natursten eller almindelig sten? Sidst er også valget angående farve. Der findes en masse forskellige farver, når det kommer til fliser. De mest kendte er nok den klassiske grå, men de mørke farver såsom brun og mærkegrøn begynder at vinde mere og mere frem. Så ønsker I et koldt eller varmt udtryk på jeres badeværelse? Hvis det også kan virke uoverskueligt for dig, så er det altid en god idé at komme ud og se en masse forskellige løsninger på badeværelsesfliser, så du får et visuelt billede af løsningerne.

Mange forskellige udbydere

Når først valget på en flise er taget, kommer valget af forhandler. Du kan få fliser hos en specialforhandler men også hos Jem og Fix. Det vigtigste er selvfølgelig jeres ønsker og budget, da en specialforhandler ofte er dyrere end Jem og Fix.