Står du og mangler en ny cykel?

Mange af os har nok en tohjulet cykel stående i carporten eller skuret derhjemme. En cykel er et genialt værktøj både som hobby og som transportmiddel til og fra arbejde. Hvis ikke du har særlig langt på arbejde, kan en cykel måske være jeres anden bil. Mange familier har to biler for at kunne få hverdagen til at hænge sammen med to jobs, indkøb, fritidsinteresser, børn, legeaftaler osv. Det kan være svært at få puslespillet til at gå op med kun én bil, men er du så heldig, at du har kort afstand til dit arbejde og måske også børnenes institutioner, så kan I spare en del penge med at skifte bil nummer to ud med en fed cykel.

Vælg en gravel bike

Der findes mange forskellige cykelmærker, og når først du har valgt et cykelmærke, så findes der mange forskellige modeller. En sportsgren som mountainbike bliver mere og mere populær, da du både for motion og action samtidig, og derudover er det også en god sportsgren at dyrke sammen med gutterne. Forstil dig bare en flot solskinsdag med fuld fart gennem skoven sammen med nogle gode venner, ja så bliver det da ikke bedre. Ulempen ved mountainbike er, at det hurtigt kan blive en dyr sportsgren, hvis man skal have en rigtig god mountainbike. Det gode ved gravel bike er, at her får du en rigtig fin cykel, som både kan bruges i skoven og på asfalt.

2 cykler i én

Man kan faktisk sige, at du med en gravel bike får to cykler i én. Du får en rigtig god cykel til hverdagsbrug til og fra arbejde, og så får du også en cykel, som kan cykle i skoven. Gravel bike har dermed kombineret en citybike med en mountainbike, så du slipper for at investere i to cykler, hvis du ønsker begge dele.