Skal du have ny bil? Derfor skal du overveje leasing

Du har garanteret hørt om leasing, men er du egentlig klar over, hvad der er af fordele, når du vælger leasing fremfor køb af en ny bil?

Det er helt sikkert værd at blive klogere på, inden du vælger en ny bil.

Undgå en risiko for værditab

Hvis du køber en bil, så skal du højst sandsynlig også sælge den en dag. Der er dog altid en stor risiko for et værditab, når du ejer en bil. Det er en rigtig stor udgift som bilejer.

Det er altid svært at forudsige en bils værditab, for det afhænger af både mærke, model, farvevalg, konkurrerende mærker m.m. Dog undgår du både usikkerhed og risiko for værditab, hvis du leaser en bil i stedet. Du betaler nemlig blot en fast månedlig ydelse, og når din leasingaftale udløber, så kan du aflevere din bil tilbage.

Skab forudsigelighed i din økonomi

I en leasingaftale indgår typisk både reparationer, afgifter, forsikringer m.m. Derfor skal du i stedet betale et fast månedligt beløb. Det betyder, at du ikke skal være bange for uforudsete udgifter i form af værkstedsbesøg el.lign.

Du kan altid være sikker på, hvor meget du faktisk skal betale for din bil hver måned. Derfor er det nemt at lave et budget og skabe forudsigelighed i din økonomi.

Hvis du bor i Nordjylland, så kan du finde leasing af biler i Aalborg.

Kør altid i en nyere bil

Hvis du leaser en bil, så skifter du som regel din bil ud oftere, end hvis du køber en. Det betyder også, at du altid har mulighed for at køre rundt i en nyere bil. Det er naturligvis en rigtig rar fornemmelse. Find din leasingbil hos dit lokale leasingfirma.

Desuden er det dejligt at have mulighed for at skifte bil forholdsvis nemt en gang imellem.