Skal din næste bil være en el-bil?

Det er ikke nødvendigvis et spørgsmål, som er svært at svare på, for elbiler er godt på vej til at udskifte benzinbiler som det mest udbredte private køretøj på de danske veje. Måske ikke i morgen, men det sker en dag. Derfor er det bare om at hoppe med på bølgen, for elbiler er kommet for at blive og med god grund. Vi har her listet tre gode grunde til hvorfor din næste bil skal køre på el.

Gør miljøet en tjeneste

Elbiler er langt mere miljøvenlige end traditionelle biler, som kører på diverse fossile brændstoffer. Der har været til vis debat om det udsagn er sandt, da en del CO2 bliver udledt i fremstillingen af elbiler. Men summa summarum er, at en elbil opvejer for dette, når den først kommer ud på vejene og når engang er tid til at pensionere din elbil, så har den udledt meget mindre CO2 end en bil, der kører på benzin.

Mindre støj i kabinen

Eftersom der ikke bliver brændt benzin af i motoren på en elbil, så vil du opdage, at den larmer langt mindre. Det gør køreturen meget mere behagelig og det gør det også muligt for dig at have samtaler med dine medpassagerer, eller at høre radio, selv når du kører 120 km på motorvejene.

Start dagen med en fuld tank – hver dag

Med en elbil behøver du aldrig mere stresse over at skulle finde en benzintank, mens røde lamper blinker i din bil, som skriger på mere benzin. Med en opladestation ved dit hjem kan din elbil stå og lade op hver nat, således, at du hver morgen kommer ud til en bil med fuld tank. Eftersom en elbil har lang rækkevidde med en fuld tank, skal du derfor ikke bekymre dig om at løbe tør, medmindre du skal ud på en lang tur.