Skab større fleksibilitet med erhvervsleasing

Mangler du en bil, som du skal bruge i din virksomhed, eller trænger den gamle til en udskiftning? Det kan være, at det er dig selv, eller at der er en anden medarbejder i firmaet, der står og har brug for en bil for at få det daglige arbejde til at fungere. Du kan enten vælge at købe en bil, eller også kan du vælge at lease. Mulighederne er mange, når det kommer til valg af bil. Tidligere var der et meget begrænset udvalg, når det kommer til leasing, men i dag kan du lease de fleste biler, og du kan gøre det i mange prisklasser. Du kan lease alt fra de billigere og mere økonomiske biler til biler, der er mere eksklusive. Du kan eksempelvis se her for at læse mere om erhvervs leasing af Audi. Der er mange fordele ved at lease, lige så vel som der er fordele ved at købe. Her kan du læse mere om de fordelene ved begge dele. 

Fordele ved at købe en bil

Når du ejer bilen, er der ikke det samme behov for at kende dit kørselsbehov, da du selv bestemmer, hvor mange kilometer du vil køre, hvor der ved leasing er en kilometerbegrænsning. Du slipper dermed for at bekymre dig om, hvorvidt du kommer til at køre flere kilometer, end det du har betalt for. Hvis du ikke kender dit kørselsbehov, kan det altså betale sig at overveje, om du skal købe bilen frem for at lease. Ligeledes slipper du for at bekymre dig om eventuelle efterregninger, når bilen skal leveres tilbage. Der kan bed leasing komme en regning der skal betales til sidst, hvis der eksempelvis er små buler eller slid indvendigt. Du kan ofte slippe med en lavere månedlig ydelse, men dette afhænger selvfølgelig af, hvilken bil du vælger. 

Fordele ved at lease en bil 

Hvis du vælger at erhvervslease, opnår du en stor fleksibilitet for virksomheden såvel som medarbejdere. I en virksomhed kan behovet for udskiftning af biler være større end for privatpersoner, da der kan være udskiftning i medarbejdere og arbejdsopgaver. Som virksomhed kan du dermed opnå en større sikkerhed ved at vælge leasing frem for at købe en bil, da bilen kan leveres tilbage, når leasingperioden er aflsuttet, og du slipper dermed for det tab, der ofte er, når man sælger en brugt bil. Derudover er der en lavere førstegangsydelse i forhold til køb af bil, og du slipper for uforudsete udgifter løbende i form af værkstedstegninger. Der er momsfradrag på den månedlige leasingydelse, og du kan vælge frit mellem rigtige mange biler på markedet.