Sat dig bag rattet i en leaset hybridbil

Med leasing kan du få drømmebilen stillet til din rådighed med det samme, hvor du så betaler en månedlig ydelse over den periode, din leasingkontrakt løber. Hvor meget du så skal betale, og hvad der sker med bilen efter kontraktens udløb, afhænger af den type leasing, du har valgt. Fx kan du ved finansiel leasing slippe billigt i månedlig udbetaling, men vil senere skulle finde en køber til bilen.

Har du prøvet en hybridbil før?

Omvendt kan du ved operationel leasing nøjes med at levere den leasede bil tilbage til selskabet efter kontraktens udløb, men du betaler til gengæld en bid mere for leasing. Har du en forkærlighed for Audi-biler, kunne du med fx Audi A6 hybrid leasing få stillet en stilren bil, der bruger brændstoffet effektivt, til din rådighed. Har du aldrig prøvet en hybridbil før, så er leasing nøglen til at køre i én.

Bliv kørende med Audi A6 hybrid leasing

Audi A6 har to motorer, nemlig en klassisk brændstofmotor og så en elmotor, der spiller sammen på en måde, hvor du bruger mindre brændstof på at komme omkring, end hvis du havde en bil, der kun rummer brændstofmotor. Og da bilen netop kan køre på brændstof, kan du tanke den op hvor som helst og er ikke – som ved elbiler – afhængig af, at der er en ladestation dét sted, du kører hen.

Kør de danske veje tynde

Med leasing kan enhver få en bil at køre rundt i uden at skulle af med enorme beløb på én gang. Du kan køre Danmarks veje tynde med en hybridbil fra Audi – og nyde godt af de features, en moderne bil har, hvad angår såvel komfort som sikkerhed. Prøv at høre et leasingselskab ad om leasingformer, de tilbyder. Sammen med dem kan du få indblik i, hvilke udgifter til bil du skal kunne budgettere for.