Sæt dit præg med en maskulin boligindretning

Det er nok ingen overraskelse at kvinder og mænd ofte har lidt forskellige syn på, hvordan boligen skal indrettes. Ofte er det kvinden der står for indretningen, men uanset om du bor sammen med en partner eller alene har du mulighed for at sætte dit helt eget præg. Man kan nemlig sagtens mikse forskellige indretninger, så i begge bliver glade for det endelige resultat. Faktisk sætter det et både et unikt og personligt præg på boligen, hvis begge har været med ind over valg af møbler. 

Indret med funktionelle møbler

Mange mænd elsker, når ting har en funktion og det er klart et af nøgleordene når der skal vælges møbler. De forskellige elementer må gerne have et formål, men samtidig være lækre at kigge på. 

Når du skal finde ud af, hvor møblerne skal købes, kan det derfor være en fordel at gå efter en møbelforretning, hvor komfort og kvalitet er i højsædet. På den måde er du også sikret at møblerne holder i mange år og ikke skal skiftes ud lige foreløbigt.

Der er desuden noget helt enestående over møbler, hvor det gode håndværk skinner igennem i udtrykket. Designmøbler har naturligvis en anden prisklasse, men det kan på sigt godt betale sig at investere i nogle lidt dyrere møbler. 

Det industrielle og simple 

At give boligen et præg med maskuline elementer, er ofte slet ikke et problem. Det rå, industrielle og minimalistiske look er nemlig blevet utroligt populært. Også blandt kvinder. Det giver noget kant til boligen, at have nogle rå materialer som læder, træ og stål samt nogle mørke nuancer. Mange nye boliger er præget af lyse nuancer på både vægge, gulve og lofter. At have et bord, lampe eller lænestol i et mere råt look, vil derfor skabe en fed kontrast til hjemmet. 

Vil du gerne have en fed maskulin indretning kan du gå efter møbler og elementer der er simple, funktionelle og gerne i mørke afdæmpede nuancer.