Sådan tager du dig af træer i haven

Hvis du har træer i din have, så giver det god mening, at du gerne vil vide, hvordan du egentlig skal tage dig af dem. Det er nemlig ikke fordelagtigt for din have, hvis den er fyldt med nedslidte træer. Her kan du således få nogle gode tips til at tage dig af dine træer i haven.

Fjern træstubbe med en stubfræser

Har du tidligere fjernet et træ fra haven? Og er der blot stubben tilbage? Det er bestemt ikke særligt godt for udseendet af haven, eller hvis du gerne vil plante et nyt træ på samme plads. Du bør således fjerne eventuelle træstubbe med en smart stubfræser.

Plant dit træ det rette sted

Det er en god ide at plante træet det rette sted i haven. Det skal for eksempel være et sted, som er optimalt for dig og dit hus. Det skal også være et sted, hvor dit træ kan få masser af sollys. Du bør således undersøge, hvor den bedste placering i haven er.

Husk at vande dit træ regelmæssigt

Det er meget vigtigt, at du sørger for at vande dit træ regelmæssigt. Et træ har nemlig brug for godt med vand, for at det kan holde sig i live. Du kan læse mere om, hvor meget vand dit træ skal få ved at klikke rundt på internettet.

Giv gødning til træerne

Gødning er en rigtig effektiv måde, hvorpå du kan lade dine træer gro meget hurtigere. Der er meget forskelligt slags gødning ude på markedet, så du bør undersøge, hvilken gødning der passer bedst til dine træer. Det kan du gøre på nettet.

Trim dine træer

Det er også vigtigt, at du sørger for at trimme dine træer. På den måde sikrer du dig, at du opretholder strukturen af dine træer samtidig med, at du får fjernet en masse gamle dele af træet.