Sådan skifter du dæk på din bil

Står du og skal have skiftet dæk på din bil? Dækkene på bilen skal jo helst skiftes hvert halve år, og sommeren er på vej, så dermed er det på tide at få skiftet vinterdækkene ud med sommerdæk. Hvis du selv skal skifte dæk på bilen, får du brug for en donkraft, en hjulnøgle og en momentnøgle. Du skal huske at trække håndbremsen, og sæt bilen i første gear. Så løfter du bilen med donkraften, og fjerner hjulmøtrikkerne. Derefter tager du hjulet af, og sætter et nyt på. Til sidst sænker du bilen med donkraften, og sætter hjulmøtrikkerne på igen, og husk at stramme dem godt ind.

Få andre til at gøre det for dig

Hvis du ikke er helt tryg ved at skifte dæk selv, kan du altid få det gjort hos et autoværksted. Hvis du bor i Odsherred eller i Holbæk, kan du booke en tid til at få skiftet Dæk hos J. L. Auto, hvor de hurtigt og sikkert kan skifte dækkene på din bil. Ved at få skiftet dæk på et værksted er du dermed sikker på at sikkerheden er overholdt, og at der ikke er noget, der sidder løst på hjulene. Desuden har autoværksted ofte et dækhotel, hvor du kan få opbevaret dine dæk. Så slipper du for at have fire store dæk til at ligge og fylde i garagen.

Andre services du kan gøre brug af

Foruden dækmontering, kan autoværkstedet i Holbæk tilbyde reparation af trailere, veteranbiler og elbiler. Desuden klarer de også lakskader, og kan servicere og reparerer alle biler, uanset hvilke mærke og årgang de er. Så uanset om du beslutter at skifte dine dæk selv eller at tage din bil på værksted og få det gjort, skal du bare være sikker på, at det bliver gjort ordentligt og sikkert.