Sådan skaber du den perfekte atmosfære på terrassen

Hvis du er haveejer, sætter du helt sikkert pris på muligheden for at sætte dig ud på terrassen, hvor du kan nyde livet med en kop varm kaffe eller en kølig forfriskning. At have en terrasse giver et væld af muligheder for at nyde livet på egen hånd samt i gode venner og families lag, hvorfor en terrasse bør være en prioritet for alle, der ejer en have.

Men terrassen alene kan selvfølgelig ikke gøre det, for uden den rette indretning der kan skabe de bedste rammer om gode stunder på en sommeraften, er der ikke meget ved at eje en terrasse. Derfor får du her et par råd til, hvordan du indretter den perfekte terrasse.

Vælg de rette havemøbler

Det vigtigste element på enhver terrasse er havemøbler. Havemøbler giver dig mulighed for at skabe det perfekte uderum, hvor du kan slå dig ned og slappe af, spise aftensmad ved grillen og meget andet.

Derfor er det vigtigt at vælge nogle gode havestole, som er behagelige at sidde i, så du rent faktisk får lyst til at bruge din terrasse. Dertil skal du have et havebord, mens andre havemøbler som måske en hængekøje eller en havesofa også kan være med til at skabe et intimt og hyggeligt rum på terrassen.

Tænk over belysning

Belysning er også en vigtig del af alle terrasser. Der skal lys til, når mørket falder på, så du kan hygge med familie og venner natten lang, og så du kan sætte gang i grillen, selvom solen er gået ned.

Her er hyggeligt lys et godt valg, da det giver en god stemning og skaber en intim atmosfære på terrassen. Du kan også vælge mere kraftigt lys som eksempelvis en væglampe, der kan bruges, når terrassen skal lyses godt op i forbindelse med eksempelvis en grillaften.