Sådan kan du opgradere din garderobe

De fleste kender nok godt følelsen af, ikke at have noget tøj at tage på. Man står og kigger og kigger på det overfyldte klædeskab, men det hele synes kedeligt og grimt. Heldigvis for dig er der her en guide til, hvordan du kan opgradere din garderobe.

Accessories er nøglen

Hvis du føler, dit klædeskab er blevet kedeligt at kigge på, men ikke har lyst til at tage ud at købe en hel masse nyt tøj, så kan det være en god ide at tænke i tilbehør. Med tilbehør kan du mikse og matche, som du har lyst. Om det er et par farverige briller, et flot tørklæde eller en sej hue, så gør tilbehøret rigtig meget for udstrålingen af dit outfit. Og der findes næsten ikke nogen bedre måde at få lidt ekstra spark i dit outfit på, som et flot armbånd eller et lækkert ur. Med bonells smykker og ure, kan du tilføje et flot stykke tilbehør til din garderobe, og på den måde få lidt ekstra liv i dine outfits.

Kig dit tøj igennem og opdag glemte perler

Læg alt dit tøj i en bunke, og start fra en ende af. Der har sikkert ligget en t-shirt helt inde bagerst i klædeskabet, som du ikke har haft på i meget lang tid. Ved at kigge alt dit tøj igennem, vil du opdage tøjstykker, du ikke har brugt så meget -måske endda glemt, du havde. Giv de ting, som du absolut ikke vil have mere, til genbrug, og læg resten tilbage i klædeskabet. Du kan få nyt liv i dine outfits ved at begynde at gå med noget af det tøj, du ikke har brugt i lang tid. Det kan være, du opdager en rigtig flot trøje, der passer lige præcis til din nuværende stil. På den måde kan du få liv i garderoben igen.