Sådan gør du haven klar til sommerhygge

Sommeren er endelig over os, varmen er kommet til landet og sommerferien venter for mange lige rundt om hjørnet. For nogle betyder det udlandsrejser, men for mange betyder det også fester og hyggelige dag- og aftentimer i haven. Vi har derfor her samlet nogle tips til, hvordan du kan gøre haven klar til sommerhygge – både for dig selv og resten af familien.

Fix havens uro

Haven kræver vedligehold, ligesom så mange andre ting. Du kan derfor ikke komme udenom lidt havearbejde, hvis du gerne vil gøre haven klar til sommerhygge. Vedligeholdelse består bl.a. af at fjerne ukrudt og dække bare områder med flis, fjerne visne blomster, stille krukker i skyggen, tynde ud i grøntsager og klippe græsset løbende. Det kan være svært at slappe af, når man sidder i en have med masser af uro omkring sig. Det er derfor bare med at få det gjort, så du kan nyde haven med venner og familie.

Anskaf en pool og havebruser

Varmen er allerede kommet – og det betyder, at vi alle sammen leder efter måder til at få kølet lidt af. Mange vælger at tage forbi stranden, men i år er der uden tvivl mange, der har samme idé, så det simpelthen ikke sikkert, at der er plads. Du kan dog sagtens køle af hjemme i din egen have med f.eks. en pool eller en havebruser fra https://www.have-bruser.dk/. Det er det perfekte afbræk fra solbadning, og så kan en pool også give timevis af sjov for børnene.

Køb ordentlige havemøbler

Sommer betyder havefester og middage ude på terrassen. Det er dog ikke muligt uden nogle havemøbler. Hvis du har en stor familie eller regner med besøg af mange venner på én gang, anbefaler vi et loungesæt, så der er plads til alle – men hvis du bare leder efter nogle gode havemøbler til familien, så anbefaler vi, at du vælger nogle havemøbler, der kan bruges i forskellige situationer, f.eks. havestol med justerbar ryg og måske endda fodskammel. På den måde kan den både bruges til middagen på terrassen, men også til solbadning i haven.