Sådan finder du din egen stil

Vores tøjstil siger på mange måder mere om os, end vi lige går og tror. Tøjstile kan også se vidt forskellige ud fra person til person, og dermed findes der heller ikke nogen rigtige eller forkerte tøjstile. Der er selvfølgelig nogle samfundsmæssige og kulturelle krav på spil, når vi skal til bestemte sociale arrangementer. Det vil eksempelvis ikke være optimalt, hvis du tropper op i sweatpants, tanktop og cap til en konfirmation eller jobsamtale.

Derimod er der intet forkert i at køre en hiphop-stil eksempelvis i fritiden og hverdagen. Det er som sagt det vigtigste, at du har det godt med den stil, du har valgt. I de følgende to afsnit af denne artikel kan du derfor få et par tips og tricks til, hvordan du finder frem til din egen stil.

Lad dig inspirere men vær dig selv

Der findes utallige stile at vælge imellem, og det kan derfor være svært at låse sig fast på én bestemt. Du kan med fordel lade dig inspirere af kendte mennesker, som du synes har en fed stil. Hvad virker i deres look? Er det nogle bestemte caps, som de har på? Hvis dette er tilfældet, er der ikke noget i vejen med, at du så investerer i de samme caps. Det er selvfølgelig vigtigt, at du er dig selv og lytter til dig selv. Men det kan du også gøre, selvom du lader dig inspirere. Du kan se udvalget af caps ved at klikke her.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten

Når du skal købe tøj og accessories, bør du ikke gå på kompromis med kvaliteten af de varer, som du investerer i. Hvis du altid går med det billigste, risikerer du nemlig, at du langt oftere bliver nødt til at investere i noget nyt. Det kan derfor bedre betale sig at købe noget ordentligt fra starten.