Sådan får du skabt et nyt sikkerhedsmiljø i huset

Der er intet bedre end fede gadges, hvor de kan bruges, og eksperimenteres med. Det bliver mere og mere populært med andre låse end nøglerne, en brik kan nemlig gøre meget. Chippen som bruges til printeren kan også bruges til at låse en dør op, det er rigtig smart, da du blot kan købe en ny brik, hvis den gamle går i stykker, eller også hvis du kommer til at smide den væk.

Hvad er en elektronisk lås?

En elektronisk lås, er en chip-maskine, hvor der kun skal sættes en brik på for at få adgang til at døren låses op. Det er smart i forbindelse med hvis du vil opdatere hjemmet med nye gadges, og så slipper du for at smide nøgler og andet væk. Det er da utroligt fedt at kunne bruge en brik i stedet for en nøgle, det er meget simplere, da nøgler oftest skal drejes rundt, og står du nu med en masse varer, er det rart ikke at skulle stå og rode med nøglerne. Læs mere om elektroniske låse fra Yale her.

Hvordan virker elektroniske låse?

En elektronisk lås virker ved at der skal bruges en chip, og så kan låsen åbne, akkurat ligesom mange virksomheder har. Der kan også skrives en kode. Men det er ret smart at vi er nået så langt i teknologien, at det nu også kan lade sig gøre i private boliger, frem for virksomheder.

Hvad gøres der i forbindelse med børn og lign?

Har dig og din familie børn, eller en lokal arbejdsmand/rengøringskone, jamen så er det oplagt at de skal have adgang til huset, så kan du give dem en pinkode, som kan indstilles så den kun virker de dage han/hun skal komme, så i undgår diverse forskellige ting der ikke skal ske.