Sådan indretter du et lækkert badeværelse

Dette indhold er sponsoreret

Mange er af den opfattelse et badeværelse bare er et badeværelse og at det blot skal leve op til dets funktioner. Vi tænker derimod, at badeværelset skal være et lækkert rum at træde ind i såvel for gæster, som dig selv, så man i stedet kommer til at nyde at opholde sig i dette rum. Badeværelset kan være et tricky rum at indrette, men vi hjælper dig her i denne artikel med de ting, du kan overveje i indretningen af eget badeværelse.

Materialer

Materialer på badeværelset er en vigtig og gennemgående ting. De fleste har klinker og fliser eller sågar sten på badeværelset og en god ting at bløde dette hårde materiale op med er naturmaterialer. Det kan være fine net ud af hør, der bruges til opbevaring, eller fletkurve til håndklæder eller toiletpapir. Man kan også få fine bambus knager eller skamler. Disse naturmaterialer vil være med til at bløde op og skabe en hyggelig og rolig stemning på badeværelset.

Produkter

Ved at have lækre produkter på badeværelset, skaber man en luksuriøs atmosfære. Meraki laver lækre miljøvenlige produkter til dette formål. De har både duftlys eller -pinde der vil skabe en god duft inde på badeværelset, men de har også sæber, cremer, olier og så videre. Du kan finde Merakis produkter på Roomformore.dk og fylde badeværelset op med lækre produkter.

Lys

Lyset er, som i alle andre rum, også vigtigt ude på badeværelset. Det er her vi ser os selv i spejlet og derfor kræver det en god belysning. Derudover medvirker god belysning også til at rummet synes større. Spejlet på badeværelset har også denne effekt, både da de reflekterer lys, men også fordi det har spejlingseffekten. Se blandt andet på disse runde spejle fra AYTM.

Farver

Lad de samme farver gå igen på badeværelset. På denne måde skaber du en fin sammenhæng i indretningen og det vil også give en ro. Derudover kan man også vælge at have en sart og behagelig farve på væggen eller flere vægge, dette vil også medvirke til en rolig atmosfære.

 

Ved hjælp af disse indretningstips bliver badeværelset forhåbentlig et af de nemmere rum at indrette. Man behøves ikke nødvendigvis gøre sig brug af alle disse tips, men blot dem man selv kan lide og som passer til ens hjem.