Sådan finder du inspiration til dit kontor

inspiration til kontoret

Ofte er kontoret det mere seriøse sted i hjemmet. Det er hvor man får lavet al arbejdet, der ikke var blevet færdiggjort, da man var på job. Det er derfor heller ikke et rum, man som sådan finder super- interessant. Det er dog også derfor, at det er et rum der skal fokuseres ekstra meget på, når det kommer til indretningen. Den måde man kan indrette et kontor utroligt lækkert på, er ved at fokuserer på møblerne og flotte genstande. Som Interiortrends.dk siger ”Personligheden skabes af interiøret” hvilket er rigtigt. Et kontor kan styles på flere forskellige måder afhængig af, hvem der bruger det.

Stilsikre møbler er altid en sikker vinder

Når man sidder meget foran en computerskærm, findes der intet mere irriterende end at sidde på en stol der ikke er behagelig. Hvis ens stol ikke er i høj kvalitet, kan det skabe rygproblemer og andet ømhed. Der kan også være chancer for hovedpiner, hvis ømhederne bliver ved. Det er derfor vigtigt at man finder en stol der ikke kun er stilren og flot at kigge på, men også er komfortabel at sidde i, i flere timer. Udover at have en behagelig og stilren kontorstol, så skal man selvfølgelig også have et skrivebord. Det er ikke så meget selve skrivebordet, som er i fokus her. Det er derimod hvordan skrivebordet er indrettet, som er vigtigt. Hvis man har et skrivebord, som er meget rodet, så kan det virke stressende og uoverskueligt, at skulle sidde og arbejde. I stedet for at have papirer flydende overalt på bord, kan det være ideelt at få mapper eller andre objekter der kan fungere til, at opbevare alle disse papirer.

Dekorative objekter

Når man har fået alle de praktiske møbler på plads, er det nu tid til det dekorative. Her er planter altid en god mulighed i det, at de giver en frisk duft og atmosfære inde på et indelukket kontor. De kan også give et frisk pust med deres grønne farver. Anden mulighed er at få hængt et maleri op der giver en positiv indflydelse på det seriøse miljø der altid foregår på et kontor. Her kan det også være godt at have en hoptimist siddende på skrivebordet, hvis arbejdet en dag bliver lidt for tungt. At have noget opfriskende og sjovt at se på er aldrig en dårlig ide.