Sådan får du styr på den gode stil

Det kan være svært at følge med når det kommer til modebilledet, og det er ikke altid nødvendigt at købe de sidste nye trends til garderoben. Men hvornår skal man slå til, og hvilke trends kan du springe lidt nemmere over? Vi guider til at få den bedste stil på den nemmeste måde. Så slipper du for en masse hurtige trends, der kommer til at fylde i garderoben og gå af mode før tid. 

Men god stil handler ikke kun om mode. Det handler om en helhed, der hænger godt sammen og som udstråler, hvem du er. Derfor kommer vi også ind på andre områder såsom den helt rigtige Eau de Toilette til dig. Din duft har nemlig afgørende betydning for, hvordan andre mennesker opfatter dig. 

Gå efter de klassiske trends

Modebilledet skifter hurtigere end nogensinde før, og derfor kan det også blive en dyr affære at købe nyt til hver eneste sæson. I dag siges der at være 52 sæsoner, hvilket betyder en ny hver eneste uge. Men faktisk kan du nemt være med på moden uden at følge alle disse trends. Når du skal købe nyt tøj, så bør du altid gå efter de mere klassiske trends, som kan bruges igen og igen. Disse kan også sammensættes på kryds og tværs og på den måde skabe en god variation i din garderobe. 

Når vi taler om klassiske trends, så er det eksempelvis et par gode jeans og simple overdele, der er smarte og diskrete på én og samme tid. 

Sneakers er vejen frem

Den gode stil bliver sammensat af både tøj og sko, og her kan skoene være dit hemmelige våben. For et par nye sneakers kan ændre et helt udtryk, og derfor kan det måske bedre betale sig for dig at investere i nogle nye sneakers frem for nyt tøj. Her kan du sagtens være en smule mere vovet i dit valg, og på den måde skabe et nyt liv i det klassiske outfit. 

Det kan være en fordel at gå efter sneakers, der sidder godt på foden og som er fra de populære sportsmærker. Disse holder i lang tid og er konstant aktuelle i modebilledet. Her kan du finde god inspiration på de sociale medier og finde nogle smarte og mere unikke modeller, der vil tage sig særligt godt ud. 

Vigtigt at være velduftende

Det er som nævnt ikke kun dit tøjvalg, der definerer din stil. Faktisk er det mindst ligeså vigtigt at finde en duft, der passer helt perfekt til dig. Hvis du endnu ikke har fundet den rigtige parfume til dig selv, så kan det være på tide at gøre dette. Duften har afgørende betydning for, hvordan du bliver opfattet af andre mennesker, og den bliver et kendetegn ved dig. 

Selvom det kan virke en smule underligt, så er der faktisk nogle parfumer, der passer bedre til dig end andre. Derfor kræver det lidt tålmodighed at finde den rette, hvis du endnu ikke har fundet den. Du kan med fordel bede om hjælp fra en inden for faget, og på den måde få nogle prøver på, hvad der vil passe til dig. 

Føl dig godt tilpas

Sidst er det vigtigste, at du føler dig godt tilpas. Du kan klæde dig på mange forskellige måder, men hvis ikke ud føler dig godt tilpas, så vil du stadigvæk føle dig udfordret med din stil. Derfor skal du finde frem til, hvilken stil, der passer bedst til dig, og hvordan du føler dig godt tilpas.