Sådan får du en unik stil som mand

Når det kommer til stil, kan det være svært at finde noget, der føles unikt, men som samtidig ikke skiller sig for meget ud – særligt når det kommer til mænd og mande-mode.

Hvis du virkelig ønsker at have en unik og personlig stil, så er der nogle ting du kan gøre, for at få en stil, som du selv kan lide, og som inspirerer andre mænd. Læs bare med her.

Tænk over hvem du er

Først og fremmest skal du finde ud af, hvem du er, og hvad der passer til dig. Det er ikke alle trends og mærker, der vil klæde alle lige godt. Find derfor dine egne præferencer, og vælg tøj og accessories, der passer til dig som person.

Du kan finde nogle mærker, som er lidt unikke og som taler til dig. For eksempel paul smith, der er kendt for at lave eksklusivt tøj i lækre materialer og friske farver.

Find inspiration

Du bør finde inspiration fra andre mennesker til at skabe din egen stil. Tag for eksempel et element fra den ene persons outfit som du synes er flot, og kombiner det med noget fra en anden person outfit. På den måde kan du skabe en unik sammensætning med tøj, som du selv synes er flot.

Vær tro mod dig selv

Husk også at være dig selv, og ikke gå på kompromis med din stil, for at passe ind i en gruppe eller hvad andre forventer af dig. Du skal prøve ikke at tænke så meget over, hvad andre helst ser, at du går i af tøj. Det er dig, der bestemmer.

At have en helt unik stil handler om at skille sig ud fra mængden, og det kan kun gøres, hvis du tør at være lidt anderledes.