Rockwool pris, gå ikke på kompromis med kvaliteten

Rockwool Granulat

Rockwool pris afhænger af produkttypen, da det kan få prisen til at variere lidt. Det afhænger også af om du står for isoleringsopgaverne selv eller, om du benytter dig af en specialiseret fagmand.

Rockwool pris kan variere

Rockwool prisen kan som sagt variere lidt. Det afhænger først og fremmest af opgavens omfang, om det er gør det selv projekt, en specialiseret fagmand samt, hvilken type isolering der benyttes. Er det -bats, -ruller, -plader eller isoleringsgranulat der benyttes, vil Rockwool prisen variere.

Det kan i mange sammenhænge godt betale sig, at kaste sig ud i gør det selv projekter fra tid til anden, for der kan være penge at spare. Her skal du dog selv ud og indhente alle priser, hvilket kan virke uoverskueligt for de fleste der ikke er fagpersoner. Endvidere kan prisen ikke komme så langt ned, da det ofte kun er en vis procentdel man indkøber til sit projekt.

Ved at benytte en professionel fagperson, kan du være sikker på en fast Rockwool pris. Isolatøren har en fast leverandør, som levere isolering til virksomheden. Det gør at isoleringsvirksomheden kan indkøbe isoleringen til en anden pris end private kan.

Kontakt din lokale isolatør eller indhent tilbud via nettet. Det er fornuftige priser på kvalitetsprodukter og veludført arbejde, de kan finde.

Rockwool består primært af natur- og genbrugsmaterialer

I produktfremstillingen af Rockwool benyttes naturmaterialet sten. Stenene knuses og smeltes ved høje temperaturer. I fremstillingsprocessen indgår kasseret Rockwool også. Genbrugsmaterialet kommer fra blandt andet nedrevne bygninger, så gammel Rockwool bliver genbrugt og anvendt på ny.

Når masserne er smeltet bliver det spindet ud på spindere, som sammensætter fibrene der bliver til isolerings ulden. Dette bliver enten lavet til bats, ruller, plader eller granulat, der kan benyttes til isoleringsopgaver.

Rockwool granuleret mineraluld produkt

Rockwool bliver ofte benyttet til loftisolering, da det er yderst anbefalet materiale. Rockwool granulat sikre en jævn og tæt lag isolering på dit loft. Her bliver spær, rør og el installationer også godt isoleret, hvilket granulaten sikrer.

Rockwool Rockfill granulat er et tungere isoleringsmateriale, end andre isoleringsprodukter der findes på markedet. Det giver en flot og uforanderligt udtryk på loftet, endvidere virker det også ekstra lyddæmpende.