Rens tag og tæpper ordentligt med produkter fra Nilfisk

Nilfisk leverer højtryksrensere, gulvvaskere og støvsuger til industriel brug, om end det ikke er uhørt at bruge dem i private hjem. Ønsker du rengøring af høj kvalitet, kan du roligt sætte din lid til Nilfisks produkter, der tæller koldtvandsrensere til daglig rengøring med keramiske stempler og adgang til gradvis forøgelse af motorens hastighed. Alt dette med en spuleslange af høj kvalitet koblet op på renseren, der takket være de luftfyldte hjul nemt og lydløst flyttes.

Dette er blot ét eksempel på de løsninger, Nilfisk har, når det kommer til rengøring/rensning, og skulle du ønske at vide mere om mærket og dets løsninger, så kan du blive klogere lige her.

Våd-/tørsugere med stor kapacitet

Hos Nilfisk kan du finde de velkendte kraftige våd-/tørsugere, hvis rustfrie ståltanke nemt kan tippes. Specifikationerne kan variere modeller imellem, men til eksempel kan én model have hele 70 liter i sin beholder, har en luftmængde på 3600 liter/min. og en vægt på 25 kg, hvilket i praksis føles som mindre, da hjul gør sugeren nem ikke blot at trække, men også at skubbe.

Støvsugere fra Nilfisk er blevet mere moderne

Helt almindelige støvsugere til gulvtæppet i stuen byder Nilfisk naturligt nok også på – og det er da nok også her, de har gjort sig flest erfaringer. Deres moderne støvsugere har et rundt design og kommer naturligvis med de ergonomiske egenskaber, du forventer. Det vil bl.a. sige teleskoprør, parketmundstykke og en fleksibel slange. Oven i det byder støvsugerne ind med en parkeringsfunktion, hvor støvsugerne vippes om på ryggen, og røret sættes lige i holderen.

Tjek også tagrensere og tilbehør

Produktsortimentet hos Nilfisk tæller udover de nævnte kategorier flere andre varer, der gør både inden- og udendørs vask bekvemt. Fx kan tagrensere nævnes, og hvad angår tilbehør til deres produkter, er der så forskellige varer som skumlanser, dysehoveder samt spulehåndtag.