Pift kontoret op med sjove krus

Hvis du vil pifte både indretningen og stemningen op på dit kontor, kan du starte et nemt sted. Det koster ikke for meget, det kan iværksættes ret hurtigt og så er det meget synligt, du kan starte med at købe krus med logo hvor du enten kan have firmanavn og jeres logo på kruset, eller logo og et slags statement. Farver og form kan du få hjælp til at finde inspiration til, hvis du ikke allerede selv har en idé til hvordan det skal se ud. Et krus med logo er med til at tilføre noget nyt til dit kontor og med til at sætte gang i tanker og kreativitet. Der er mange kontormiljøer, hvor det er meget normalt med krus med logo og for eksempel et statement på. Dels bliver man mindet om, at man er på arbejde, man bliver mindet om kulturen i virksomheden og man bliver mindet om, at man er på en arbejdsplads, hvor man skal bidrage med sit bedste.

Det giver tilhørsforhold

Et krus er også med til at give et tilhørsforhold til arbejdspladsen. Mange virksomheder giver gaver hvert år, enten jubilæumsgaver eller julegaver eller sommergaver, og dér vil man tit finde virksomhedens logo printet fast på gaven. Det kan være alt fra en nøglering, til en kop, til et USB stik – her er det kun kreativiteten der sætter grænser. Man ser også kontorfolk med tøj med logo på, ikke kun arbejdsfolk og håndværkere men også medarbejdere der har fået en vest, en jakke eller en fleece med virksomhedens logo på. Det signalerer ikke kun noget i forhold til hvor man arbejder, men det sender også et signal til omverden.

Gør det simpelt

Hvis det er første gang, I skal have logo på et krus, så hold det simpelt og småt. Man har ofte tendens til at skalere noget kæmpe stort og det kommer ikke til at se godt ud. Hvis man vil have at det skal se lidt klassisk og lækkert ud, skal man gøre det meget mindre end man i første omgang havde tænkt sig, at det skulle være. Det kan virke lidt mærkeligt, men det er sådan det er i virkeligheden. Vi har alt for tit tendens til at forstørre det vi laver designmæssigt og det ser ikke godt ud. Prøv dig frem med to forskellige logo’er og se hvilket et der ser bedst ud på koppen, på den måde kan du finde og vælge den, der passer jer bedst.