Overvejer du at købe en elbil?

Skal din næste investering være i en elbil?

Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål – eller blot trænger til inspiration – er denne artikel afgjort værd at læse. Her forsøger jeg nemlig at samle et overblik over de bedste elbiler i 2021 – således du er klædt godt og grundigt på, når du står overfor valget af din kommende elbil.

Der er mange gode grunde til at udskifte den gamle bil med en velfungerende elbil. Desuden findes der en del elbiler på markedet, som fås til fordelagtige priser. Det betyder dermed, at du ikke behøver at betale en halv bondegård for at få en miljøvenlig og spritny bil, der garanterer køreglæde.

Hvis du er til tyske biler, er en Volkswagen ID. 4 et rigtigt godt bud. Bilen er rummelig og særdeles velegnet som familiebil. Her er god ben plads samt plads til opbevaring og andet. Derudover har bilen SUV-design, hvilket for mange er en sikker vinder. En perfekt bil der fungerer til hverdagsbrug samt særdeles velegnet til længere tur – eksempelvis en kør-selv-ferie i bjergene.

Er du mere til Skodaen, har de naturligvis også lavet en pæn elbil. Navnet er en Skoda Enyaq iV, som minder den klassiske Octavia. Skoda-modellerne har alle dage været en favorit herhjemme i Danmark, så denne elbil vil formentligt falde i langt de flestes smag. Bilen ramte det danske marked i maj måned 2021, og er allerede et hit!

Hvad med en Citroën ë-C4? Her får du også et solidt SUV-design til fornuftige penge. Tilmed har bilen et utroligt rummeligt bagagerum, således du kan invitere hele familien på en tur til Italien – der er nemlig nok plads til oppakning og bagage. Derudover kan denne Citroën prale af, at være kåret til Årets Bil I Europa. Hvilken pris, hva?

Hvis du foretrækker Opel, har de også lanceret deres bud på årets elbil 2021 – nemlig elbilen der går under navnet, Opel Mokka-e. Bilen har et stilsikkert design, der vil falde i de flestes smag. Bilen emmer af fremtidens design, og jeg tør godt spå den gode chancer for at blive et vaskeægte hit!

Det sidste skud på stammen; Hyundai Ioniq 5. Er en anelse atypisk udformet i dets design – dog gør det ikke bilen mindre attraktiv. Bilen skulle gerne lanceres i løbet af denne sommer, således du forhåbentligt allerede når at få glæde af den i sommervarmen. Ideelt og oplagt valg til at køre på sommerferie i.

Jeg kan kun anbefale, at du går på opdagelse i alle disse fine el-biler.