Overtøj giver overskud!

At udse det rette overtøj, er ikke altid nemt.

I kvindeverden er der uendeligt mange modeller, som kan vælges. Om det er overgangsjakken eller den helt varme jakke til den skandinaviske vinter, så er der frit valg på alle hylder, når det kommer til forhandlere af dem.

Med det rette overtøj kan hverdagens strabadser klares uden at fryse, og mens man ser moderigtig ud ovenikøbet.

Sommerjakker til de varme nætter

Sommerjakkerne er meget varierede jakker, som kan være alt fra denim til læder til veste. Denimjakkerne er især populære, fordi de også kommer i en version med for i til de kuldskære, som rykker ekstra tæt på lejrbålet i sommernatten. Denimjakkerne kommer også med mange tryk og motiver, som kan behage en hver smag.

Vesten er blevet moderne i løbet af de sidste par år, hvor 1970’ernes mode har buldret frem. Det er specielt de strikkede veste med knapper eller anden lukningsvariant, som siges at blive det helt nye til sommeren.

Vinterjakkerne til slud og sjap

Når det så kommer til jakker, som hører sig vinteren til, så er det nogle andre materialer og silhuetter, som man taler om. Her er det lange læderjakker med bælte, dunjakker med patchwork design, og de tidløse frakker i sarte toner, af uld, som dominerer shopping landskabet.

Den varme trench-coat med bindebånd og plads til et sort halstørklæde i udskæringen, er også en klassiker, som vender tilbage hvert år!

Hvad enten man shopper vinterjakker eller sommerjakker, så er det vigtigt som modeforbruger at være bevidst om bæredygtigheden af de varer, man køber.

Hos mange af de moderne mode-websites, kan man finde forklaringer på tøjets ophav.

I nogle tilfælde kan man sorterer eller filtrere sin søgning efter om jakken er bæredygtig eller ej, hvilket er et stort skridt for et samarbejde mellem moden og vores grønne planet, som vi skal passe på.