Optimer dit distributionsled gennem en brugt terminaltraktor

Optimer dit distributionsled gennem en brugt terminaltraktor

Det kan være en stor investering at skulle have fat i en ny gaffeltruck eller containermaskine og vil derfor kræve tid før investeringen vil give et positivt afkast. Derfor vil det være oplagt at få finansieret både gaffeltruck eller containermaskine gennem forhandleren, så du har mulighed for kun at have fokus på din nye gaffeltruck eller containermaskine. Ved at finansier dit køb eller lejemål gennem forhandleren kan du have fokus på optimering af din distribution og få implementeret din nye gaffeltruck eller containermaskine blandt medarbejder og arbejdsprocesser, og derved minimer unødvendige omkostninger og tid.

Når vi snakker om containermaskiner menes blandt andet maskinen terminaltraktoren, som anvendes til at flytte og transportere tunge genstande i forskellige områder, såsom havneområder, industriområder og store lagerhaller. Terminaltraktoren bliver også belyst under termet ”Terminaltrækker” og om du anvender navnet terminaltraktor eller terminaltrækker, er maskinen i sin helhed robust og produceret og designet til at kunne transportere stort og tungt gods og genstande.

Fleksibel terminaltraktor som kan køre på alle underlag

Terminaltraktoren er designet til at kunne køre hen over alle underlag, for at kunne dække de mest basale behov for kunden. Derfor er terminaltraktoren velegnet til at kunne køre over forskellige ramper og bump, så terminaltraktoren nemt kan anvendes i de forskellige områder, såsom havne og terminaler. Dette er med til at gøre terminaltraktoren til en af de mest optimale transportmaskiner indenfor havneindustrien.

Med en terminaltraktor får du en maskine i høj kvalitet og høj funktionalitet, som kan transportere stort og tungt gods næsten gennem alle former for underlag og forhindringer. Som fører af terminaltraktoren er dette noget du kan mærke gennem betjeningen i førerhuset, hvor den nye teknologi er i førersædet. Udover at føreren bliver hjulpet på vej af det højteknologiske udstyr, er sikkerheden også i top, og føreren bag terminaltrucken kan føle sig tryg og sikker i førerhuset.

Gennem de forskellige forhandlere i Danmark, har du som kunde mulighed for enten at leje en brugt terminaltraktor eller købe en fabriksny terminaltraktor. Her er det vigtigt at du som kunde går igennem overvejelserne om, hvor meget kommer i til at bruge terminaltraktoren i jeres distributionsled, i forhold til investering af en fabriksny terminaltraktor. Hvis behovet for terminaltraktoren er en investering på kortsigt, vil det være oplagt at leje en brugt terminaltraktor og derved gå på kompromis med prisen, men stadigvæk modtage en brugt terminaltraktor, som kan dække det gældende behov ude på havnen eller terminalen.

Terminaltraktoren giver stort overblik og fleksibilitet

I førerhuset på terminaltraktoren får du et 360 graders overblik over dit arbejdsområder. Førerhuset er designet med store vinduespartier og en 360 graders roterende stol, som gør at du har overblikket som er nødvendigt når der arbejdes med en maskine af denne kalibrer. Uderover et stort overblik giver førerhuset også føreren en komfortabel siddeplads, samt en høj brugervenlighed trods den avanceret teknologi terminaltraktoren er installeret med. For at komme op i førerhuset er de fleste terminaltraktorer blevet designet med stige, som føreren altid har en let opstigning.