Loftisolering: Sådan forbedrer du dit indeklima

Loftisolering

Med loftisolering er du garanteret et forbedret indeklima og mindre CO2 udslip. Det tager mindre energi at opvarme dit hjem, hvilket gavner miljøet. Så tag hånd om din bolig og miljøet.

Loftisolering, en investering der betaler sig

Det kan altid betale sig at forbedre sin bolig. Det er investeringer der ikke blot gavner dit hjem, men også dig. Nogle af de områder du skal være særlig opmærksom på, som boligejer er blandt andet isolering, varmeforbrug, vinduer og døre.

Få lavet et gratis isoleringstjek af dit hjem. Her får du besøg af en energirådgiver, som undersøger huset grundigt. Det er både loftet og hulmuren der bliver gennemgået og opmålt.

Efter undersøgelsen vil du få en gennemgang af forløbet. Her vil du blive informeret om de pågældende forhold og, hvad der anbefales. Du vil bliver vejledt i, hvilken isoleringsmateriale der anbefales til loft- eller hulrumsisolering, samt hvor meget der anbefales.

Til sidst vil du få et prisoverblik over arbejdet. Ud fra dette kan der laves en beregning på, hvor længe det vil tage at betale din investering hjem. Håndværkerfradraget medregnes i beregningen, hvilket gør at du kan få din investering hjem på ganske få år.

Fordelene ved loftisolering

Ved loftisolering fordeler varmen sig bedre i huset, det stiger ikke blot op og ud. Isoleringen holder på varmen, hvilket også forbedre dit indeklima. Alt afhængig af isoleringsmaterialet, så kan det også have en lyddæmpende effekt.

Det isolering der benyttes i dag er brandhæmmende, hvilket gør at ilden ikke kan brede sig til andre bygninger eller lejligheder. Det gør også at brandvæsenet kan få ilden under kontrol hurtigere.

Det kræver mindre energi at opvarme hjemmet efter loftisolering, hvilket sænker CO2 udslippet. Så udover at tage hånd om dit indeklima, så tager du også hånd om miljøet og klimaet.

Kontaktmuligheder

Det er altid muligt at kontakte din lokale isolatør, for et uforpligtende tilbud eller gratis isoleringstjek. Det kan foregå både telefonisk eller pr. mail, det er hvad der foretrækkes.

Endvidere kan du indhente tre uforpligtende tilbud via nettet. Så kan du gennemgå tilbuddene og stille dem op mod hinanden, inden du træffer et valg.