Køb spektakulære sneakers hos Karlskicks.com

Er du på udkig efter nogle helt unikke sneakers, som kan sætte prikken over i’et på ethvert outfit? Måske du allerede har et par eminente sneakers derhjemme, som blot trænger til en kærlig hånd? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om Karlskicks.com, som netop tilbyder et hav af skræddersyede sneakers samt pleje hertil, så du altid kan være helt sikker på, at dit sneakers game er skarpt!

Er du fra København eller et område lige omkring, så kender du måske allerede Karlskicks.com. De har nemlig en butik i centrum af København, hvor de sælger alt lige fra de allermest hypede high-end sneakers samt skræddersyede sneakers. Er du således helt vild med sneakers, så tag et smut forbi Karlskicks.com allerede i dag!

 

Karlskicks.com giver dine yndlings sneakers en kærlig hånd

Karlskicks.com er således et dansk brand, der blev etableret helt tilbage i 2015 i en forstad til København. Det er en mand ved navn Karl Faurholt, der står bag brandet, som startede med, at Karl blot ønskede at gendanne sine egne gamle beat-up sneakers. Da han delte sit første resultat på sine sociale medier, var responsen dog så positiv, at han valgte at gøre det til en virksomhed – nemlig Karlskicks.com. Målet med Karlskicks.com er således at lave skikke og restaureringer fra netop dine gode, gamle slidte sneakers til high-end limited edition sneakers.

 

Karlskicks.com – alt lige fra sneakers pleje til skræddersyede Nike Air Force 1

På Karlskicks.com har du i dag mulighed for at købe alt lige fra skræddersyede sneakers til sæt med sneakers pleje, så du ligeledes har mulighed for at passe ekstra godt på dine nye elskede sko. Du har desuden mulighed for stadig at sende dine helt egne sneakers ind, så de kan blive restaurereret og komme til at se ud som nye igen.

Af skræddersyede sneakers har du blandt andet mulighed for at vælge mellem Nike Air Force 1, Nike Air Force V. 2 og Old School Vans. Med andre ord, har du altså rig mulighed for at vælge nogle sneakers, der falder lige i din smag. De har alle naturligvis et helt unikt og utroligt lækkert design, så du kan med stor fordel gå på opdagelse i udvalget allerede i dag – du skal blot følge linket øverst i artiklen.