Køb e-bikes direkte fra fabrikken

E-bikes

E-bikes er dansk designet og udviklet elcykler i høj kvalitet. Med mere end 20 års erfaringer inden for cykelbranchen, giver Corwin e-bikes deres bud på kvalitets elcykler.

E-bikes designet i Danmark

Elcyklerne er udviklet og designet i Danmark, men produceret på et europæisk samlefabrik. Det betyder at når du har bestilt en elcykel hos Corwin e-bikes, så modtager du den direkte fra fabrikken. Det vil sige er der ikke er nogle dyre mellemled i købsprocessen, så du får en kvalitets elcykel til en lavere pris og en kortere leveringsperiode. Det sikre at du har din nyindkøbte elcykel i hånden før alle andre, da vi sparer dig for flere mellemled.

Fra internet til showroom

E-bikes elcykler forhandles kun via internettet. Alle de mellemliggende processer er fjernet for at gøre processen lettere for dig. Det vil sige at bestiller du en elcykel via e-bikes, så modtager du din elcykel direkte fra fabrikken, medmindre vi har den på lager.

Du kan via hjemmesiden se det store udvalg der er af elcykler, og læse nærmere om de enkelte elcykel modeller vi udbyder. Inden du vælger din kommende elcykel, er det muligt at prøvekøre de forskellige modeller, i en af vores showrooms. Vi har et showroom beliggende på Sjælland og i Aabenraa.

Ekstra udstyr

Ligesom indenfor alle andre sportsgrene udbyder vi også et væld af ekstra udstyr. Her har vi alt hvad hjertet kan begære. Det er alt fra sikkerhedsudstyr, opbevaring, låse, vedligeholdelse produkter, elektronik og meget meget mere. 

Benytter du din elcykel til længere dagsture eller ferie, kan det med fordel være nødvendigt at investere i et ekstra batteri til cyklen. Så du sikre at du ikke går ned på hjælp under din cykelferie.

Kontakt

Har du spørgsmål til vores elcykler eller vores andre produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar både telefonisk og per mail, til at guide dig til det rigtige valg.