Køb af hvidevarer

Når man skal købe nye hårde hvidevare, er det for mange en proces man ønsker at fremskynde, da det ikke er det mest spændende køb. Der finder dog mange forskellige mærker og standarter, så det kan godt betale sig at undersøge markedet lidt, og sammenligne i forhold til, hvad der passer bedst til ens hjem og behov.

Sammenlign muligheder

Markedet er meget bredt, så en sammenligning mellem mulighederne er en god ide at starte ud med. Online kan man finder, hvilke hårde hvidevarer der var bedst i test, hvilket giver en god objektiv vurdering af de bedste kandidater. Ellers kan man tage en snak med en forhandler fysisk, for at finde dem, som passer til jeres behov. I forhold til mærke er der også stor forskel på pris, hvor det ikke for alle kan svare sig at købe den dyreste i forhold til ens forbrug.

Fejlkoder på hvidevare

Når du så har fået installeret dine hvidevare og har dem i brug, kan du opleve uforudsigelige fejlmeldinger eller nedbrud. Du kan nemt slå de forskellige fejlkoder for mærkerne af hvidevare som for eksempel Bosch fejlkoder op online. På den måde får du hurtigt en forklaring på fejlmeldingen.

Hvis du oplever at dine hvidevare går ned i funktionalitet eller går i stykker, kan reservedele til alle typer af hvidevare nemt findes online til de fleste typer og mærker. På den måde undgår du også at skulle totalt udskifte dine maskiner. Gennemsnitlig levetid for hvidevare er 13 år, men du kan udskifte reservedele og eventuelt optimere denne.

Rengøring af dine maskiner

Vedligeholdelse er vigtig for at forlænge levetiden på dine hårde hvidevare, og derfor skal de som så meget andet rengøres jævnligt. Der kan nemt findes guides online på dybtgående rengøring af de enkelte hvidevarer. Det er ikke alle maskiner ,som kan tåle eller typer rengøringsmiddel, derfor er det en god ide at undersøge inden.