Knap batterier – små batterier til alle dine husholdningsapparater

Er du på udkig efter nogle nye knap batterier, som du kan komme i dine elektroniske apparater i hjemmet? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om de små knap batterier, som netop bliver brugt til en lang række forskellige husholdningsapparater i vores hjem. Batterierne er ofte små, men de kommer dog i en række forskellige størrelser. De mest almindelige knap batterier er således knap batterierne 2032, 2450 og CR2450, som du blandt andet kan bruge i Park One parkeringsskiver. Laver du altså et lille lager af knap batterier derhjemme, er du altid sikker på, at du pludselig ikke har batterier til dine elektroniske apparater i hjemmet, hvis de skulle løbe tør for strøm. Synes du også, at det lyder som en god idé? Så køb knap batterier her.

Hvilke knap batterier skal jeg anvende i mit apparat?

Du har, som sagt, med garanti et hav af forskellige husholdningsapparater i dit hjem, som skal bruge knap batterier for at fungere. Det er derfor altid en god idé, at have et lille lager af netop disse batterier liggende. Det er dog vigtigt at notere, at batterierne kommer i en række forskellige størrelser, og det er ikke helt ligegyldigt, hvilket knap batterier de forskellige apparater skal bruge. Man skelner hovedsageligt mellem to forskellige typer af knap batterier, hvor den ene er lithium batterier på 3 volt og den anden er urbatterier på 1,5 volt. Skal du således bruge batterier til fjernbetjeninger, legetøj, elektroniske P skiver eller trådløse nøgler, skal du bruge knap batterierne på 3 volt. Knap batterier på 1,5 volt anvendes derimod typisk i ure, men du kan ligeledes anvende dem i noget legetøj og i nogle lommeregnere.

Derudover findes der en række underkategorier, som ligeledes består af knap batterier i forskellige størrelser. Her er de mest populære størrelser CR2016, CR2025, CR2032, CR2430 og CR2450, der alle er 3 volt lithium batterier. Det er ikke ligegyldigt, hvilket batterier du putter i et givent apparat, idet apparatet nemlig ikke kan fungere, hvis du har anvendt det forkerte batteri. Der vil ofte stå i manualen til apparatet, hvilket batteri, du skal anvende.