Hvordan gør du din bil ekstra attraktiv?

Det er en ganske særlig følelse, når man får en ny bil. Folk taler om ’duften af ny bil’ som et særligt fænomen, der får lykkebarometeret til at stige hos de fleste af os.

Er det første gang, man køber en ny bil, er følelsen ekstra speciel. Og man ønsker at kunne pifte bilen op på alle leder og kanter med det nyeste nye inden for interiør og ekstraudstyr. Men hvad står på din liste over lækkert tilbehør, som du drømmer om til din bil? Hvis listen ikke allerede er skrevet, får du her et par ekstra muligheder.

Sæder i god kvalitet

Hvis din nye bil ikke allerede er udstyret med lædersæder, så kunne det være et oplagt ønske på listen. Der er bare noget fantastisk elegant ved en bil med en såkaldt ’læderstue’. Det er tidløst og emmer af god kvalitet.

Du kan få lædersæder i flere forskellige farver, men det sorte, matte look går man aldrig galt i byen med. Det er og bliver en klassiker.

Instrumentbrættet – bilens bankende hjerte

En stor del af en bils interiør består af dens instrumentbræt, der på mange måder er ’the showstopper’ i bilen. Mange har i dag integrerede touchskærme, musikanlæg og sensorer indbygget. Og med en front udført i Acrylic glas bliver det næsten ikke mere lækkert. Så vil du være med i toppen af poppen, er det her, du skal sætte ind.

Fars fede fælge

Hvis du ønsker, at din bil skal gøre sig bemærket, er et par fede alu- eller stålfælge helt sikkert en vej at gå. Det er ren forkælelse til din bil. Og enhver bil kan få en seriøs opgradering med et par fede fælge.

Vælg det klassiske fem-egs-design eller gå efter en mere moderne variant inspireret af Formel 1, der giver illusion af høj fart med sit optiske design. Din bil vil takke dig. Men pas nu på kantstenene, når du parkerer!

Kører du i en vintage bil?

Hvis du kører i en gammel klassiker, kommer der helt andre spilleregler i spil. Her er der højere til loftet, når den gamle vogn skal have nyt liv i år 2019. Du kan derfor vælge tilbehør, der passer til din personlighed eller til den æra, hvor bilen stammer fra.

Måske har du en gammel VW-bobbel? Eller en klassisk amerikansk flyder? Lad dig ikke nødvendigvis styre af nutidens tendenser inden for bildesign, men drag fordel af, at du har en bil med års karisma i bagagen. Det betyder, at man gerne må give den gas med farver eller lignende. Eller vælge en fin gammel gearknop til at runde vintagelooket af.