Hvordan finder jeg det rigtige gulv?

Står du og skal have et nyt gulv så er mulighederne mange som det ses hos FlotteGulve.dk, se hjemmesiden her. Så hvordan finder du det rigtige gulv? Det får du nogle gode tips til her.

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt at vælge et gulv som du kan lide og som passer til den indretningsstil du har valgt i din bolig. Men ikke alle gulve er egnet til montage alle steder og derfor er det vigtigt, at du finder ud af hvilke gulve, der er egnede til dine behov og til dit budget. Det gør du nemmest ved at stille dig selv følgende spørgsmål.

Hvor skal gulvet ligge?

Skal gulvet f.eks. ligge i en privat bolig eller anvendes til erhverv? Skal gulvet anvendes til erhverv, så er det vigtigt, at gulvet er meget slidstærkt og egnet til formålet.

Hvilket rum skal gulvet lægges i? I nogle af husets rum så som stuen og værelser kan alle gulve lægges andre steder så som i badeværelset er det vigtigt at vælge et gulv, der er egnet til vådrum.

Hvem bor i boligen?

Hvem der bor i en bolig, har stor betydning i forhold til, hvor meget gulvet vil blive slidt. Er der børn i hjemmet så vil legetøj blive tabt eller trukket hen over gulvet og risikoen for at snavs og småsten bliver slæbt med ind er større. Det samme gør sig gældende, hvis der er kæledyr så som hunde og katte i hjemmet.

Ved du på forhånd, at der er en eller flere ting, der gør, at gulvet vil blive mere slidt, så kan du med fordel vælge et gulv, der har en høj slidstyrke.

Hvad må gulvet koste?

Det er nemt at falde for et gulv, der koster mere end budgettet tillader, hvilket kan føre til skuffelser. Derfor er det en god ide at sætte en maksimal pris og så kun at kigge på gulve, der falder i denne prisklasse.