Hvilken Star Wars-karakter vil du være?

Uanset om du skal til voksen-fastelavnsfest, halloweenfest, karneval eller dit barns børnefødselsdag er Star Wars altid et vindertema. Alle kender lidt til historien, og der er mange ikoniske karakterer, der optræder i filmene. Spørgsmålet er bare, hvilken du skal være.

Den rumrejsende Yoda

Et både sjovt og fedt star wars kostume er Yoda. Yoda er den vise, men spøjse og grønne fyr fra rummet. Han er godt oppe i årene, men det begrænser ikke hans evne til evigt og altid at være parat med et dybt citat eller to. Du kan jo indøve en masse karakteristiske Yoda-replikker inden udklædningsdagen. Hvis du mangler generel kostumevejledning, kan du gå ind på kostumeguiden.dk.

Den pelsede Chewbacca

Hvis vi skal forblive hos de fremmede væsener, er Chewbacca også en kandidat til et kostume fedt og morsomt af udseende. Chewbacca er en inspirerende karakter og er et bevis på, at man kan flytte sig i livet. Vil du gerne bemærkes i menneskehoben, er dette kostume genialt.

Filmhelten Luke Skywalker

Vil du gerne udklædes som helten over dem alle, er Luke Skywalker-kostumet det perfekte kostume. Luke Skywalker besidder et mod, som du muligvis vil kunne tage til dig for aftenen, hvis du trækker i hans tøj.

Filmskurken Darth Vader

Luke Skywalkers opposition er Darth Vader. Darth Vader er filmenes skurk. Det behøver du dog ikke identificere dig som for at kunne tillade dig at klæde dig ud som karakteren. Mange er fan af ham på trods af hans ondskab.

Den computerstyrede R2-D2

Et anderledes, men helt klart opsigtsvækkende kostume er R2-D2. R2-D2 er en robot i Star Wars-universet. Hvis du vil skille dig ud og overraske de andre til festen, er dette kostumet. Det kan være svært at finde et kostume, der ligner den på en prik, da robottens form ikke efterligner menneskekroppens. Derfor er et jakkesæt med R2-D2-print nemmere.