Hvad er must-haves til dit badeværelse i 2021?

Moden er som de fleste ved, en ting som skifter hele tiden. Det gælder selvfølgelig også indretningen på badeværelset. I det følgende vil vi komme ind på produkter, som er et must-have på et badeværelse i 2021. På flottebade.dk kan du finde at hvad hjertet begærer til indretning af dit badeværelse.

Hvad skal bruges på badeværelset!

Der er naturligvis de ting, som hører til, for at man overhovedet kan kalde det et badeværelse. Her taler vi om WC, håndvask, vandhane, spejl og bruser.

Når vi kigger på must-haves, så tager vi udgangspunkt i ting, som er meget op i tiden og moderne i 2021 og ikke noget, som er nødvendigt at have på badeværelset.

Egen stil i badindretning!

Mulighederne for valg af indretning, samt detaljer på badeværelset er i dag så mange, at det er muligt at lave sin helt egen stil i designet af badet. Her er nogle af favoritterne i 2021.

Store klinker: I dag er det meget populært at klinkerne er store. Minimum 60×60 cm, men også store rektangulære formarter, som 45×90, 60×120, 75×150, eller helt op på 120×240. Det giver et minimum af fuger og gør det nemmere at holde brusenichen ren.

Håndklædeholdere: Er også meget populært.. ikke kun som de almindelige kroge, men i form af stænger, som man kan hænge et, eller flere håndklæder over. Også ”stiger” som man kan sætte, skråt op af en væg og som man kan flytte rundt på, er et moderne indslag på danske badeværelser.

Spejle med lys: Lys kan bruges som et stemningsskabende indslag på badeværelset. Der findes mange forskellige typer af spejle med LED lys. Enten som en kant rund på spejlet, eller som et såkaldt ”backlight”. Det giver et flot dekorativt lys og bidrager til den samlede lysmængde på badet.

Farver på overflader: Det helt store hit i 2021, er at badtilbehør, som kroge, papirholdere, toiletbørster og også armaturer og brusere er i en farvet overflade. Her er Messing og sort, det helt store must-haves.