Hold den næste firmafest på et kursuscenter

Sommeren er over os og det betyder for mange firmaer, at der afholdes sommerfester eller andre arrangementer for de ansatte. Hvis du står midt i at skulle arrangere en firmafest eller et andet arrangement for firmaet og I ikke selv er interesseret i selv at skulle hoste hele arrangementet, så kan et kursuscenter være en god mulighed. Du kan f.eks. se nærmere på https://sonnerupgaard.dk/kursuscenter/ hvor der tilbydes ting som

  • ATV-kørsel
  • lerdueskydning
  • øksekast
  • eller noget helt fjerde

Der er mulighed for at få kursuscenteret til at stå for det hele ikke kun festen, men også forskellige arrangementer og teambuilding oplevelser. Der er altså mulighed for at være så involveret i arrangementet, som du selv ønsker. Det kan være en fordel, hvis man i forvejen har rigeligt at se til på arbejdet, at få andre til at stå for alt det praktiske omkring festen, så man bare skal sørge for at møde op og nyde dagen.

Arranger et kursus for de ansatte

Det kan også være, at du i stedet for at arrangere en sommerfest i stedet for vil afholde et møde, der måske strækker sig over flere dage, eller hvor der er brug for mere plads, da der er mange aktører involveret, her kan et kursuscenter også være et glimrende alternativ til et stort mødelokale i virksomheden.

Ved at tage væk fra de vante omgivelser og samle alle væk fra hverdagen, har I mulighed for at fordybe jeg i en problemstilling, måske skal der laves en ny kampagne eller nyt brand for virksomheden, hvor der er brug for at flere teams på tværs af virksomheden er samlet.

Det kan også være en god idé med nye omgivelser, hvis der skal testes nye ting eller man har brug for at involvere store brugergrupper i feedback sessioner. Da alle så kan være fokuseret på den opgave, der er foran dem.