Her er forårets skindjakke

Om ganske få dage skal vi vende en side i kalenderen, og på den side står der marts. Det betyder også, at vi nu siger farvel til vinteren og goddag til foråret og lysere tider, som man af os nok har ventet længe på. En ny årstid er også lige med en ny sæson, når det kommer til garderoben. En af de ting der bør være der, er en læder eller anden skindjakke. Så hvis du ikke allerede har en, er det på høje tid at investere i en.

Dyr eller billig?

Som det er med alt andet tøj, så kan du købe det dyrt eller du kan købe det billigt. Det kommer an på design, mærke, materialet men i høj grad også kvaliteten. For hvor du godt kan købe en læderjakke i en lidt tarvelig kvalitet til omkring 1000 kroner, så kan det godt svare sig at spendere lidt mere. En jakke i en god kvalitet holder i flere sæsoner, når det kommer til designet (medmindre man køber noget MEGET tidssvarende). En skindjakke i en god kvalitet holder desuden rent fysisk i mange år.

Det er nemlig slet ikke usædvanligt, at man kan have en skindjakke i fire årtier, hvis man passer godt på den. Hvis man allerede inden man køber jakken, har en ide om at at man vil skifte jakken inden for nogle få år, fordi man gerne vil have nyt, så giver det god mening, at man ikke vælger den dyreste model.

På modeportalen Stayclassy kan du finde en guide til en masse fede skindjakker til mænd. Uanset om dit budget til en ny jakke er 2000 eller 20.000, så kan du finde en super lækker jakke her. Guiden er godt nok fra sidste år, men det er netop en af de fede ting ved læderjakker, at looket ikke går af mode efter et halvt år, og pludselig bare er so last year.